Rezidence Petřiny

Nový elegantní dům ve čtvrti parků a ambasád

Na samém okraji Petřin, v jedné z ekologicky nejčistších částí Prahy, vzniká moderní Rezidence Petřiny. Panoramatický výhled na čtvrť, kde našla zázemí většina zahraničních ambasád, i mnoho nadnárodních společností, jejichž zaměstnanci volí Prahu 6 současně i jako své bydliště, a přítomnost nedaleké obory Hvězda, to jsou hlavní, ne však jediné, přednosti tohoto mimořádného projektu společnosti BM Develop, s.r.o.

Rezidence Petřiny – to je příjemný pětipodlažní bytový dům s prosvětleným atriem. Spokojeni tu budou všichni ti, kteří mají i ty nejvyšší nároky na bezpečné a klidné bydlení na jedinečném místě s neopakovatelnou atmosférou. V sousedství Rezidence Petřiny je k dispozici kompletní obchodní infrastruktura a občanská vybavenost, včetně několika mezinárodních škol i školek, základních škol i gymnázií s velmi dobrým renomé.
Městská hromadná doprava zabezpečuje obyvatelům této lokality velmi snadný a rychlý přesun po Praze. V nejbližší době začne výstavba prodloužení metra trasy A až na mezinárodní letiště Ruzyně. Jedna ze zastávek bude vzdálena od Rezidence Petřiny jen zhruba 300 m.

Byty o velikostech od 50 m2 do 180 m2, s prostornými balkony a terasami
s krásným výhledem na Prahu nebo do zeleného okolí nabízí zajímavé a praktické dispoziční řešení. Překvapivé je nadstandardní vybavení a zpracování interiérů už v základním provedení bytů. Samozřejmostí jsou mimo jiné dřevěná eurookna s izolačním dvojsklem, vnější hliníkové žaluzie s elektrickým ovládáním, klimatizace v posledním podlaží objektu nebo masivní dřevěné plovoucí podlahy. Měření spotřeby tepla, rozvedeného radiátory, topnými žebříky či topnými rohožemi, je individuální, přístupné na chodbě.

O bezpečnost a klid obyvatel se stará obsluha recepce s nepřetržitou čtyřiadvacetihodinovou službou a kamerový bezpečnostní systéme ve všech společných prostorách. Tedy i v garážích, kde se počítá se 69 parkovacími místy, včetně 4 pro invalidy. Příjezdové rampy jsou vybaveny vyhřívacím zařízením, umožňujícím v zimním období rozmrazovat led na vozovce. 

Rezidence Petřiny bude hotová v říjnu 2007 a první obyvatelé se mohou stěhovat v prosinci téhož roku.

01.12.2006 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444