Řezání sádrokartonu 2x rychleji s novým nástrojem Blade Runner

Společnost Rigips, s.r.o., přináší na trh nový, rychlý a bezpečný nástroj na řezání sádrokartonu pod názvem Blade Runner. Tento nástroj řeže sádrokartonové desky dvakrát rychleji než běžným způsobem. Spolehlivě s ním lze uříznout rovné díly, oblouky i vnitřní výřezy.

Nástroj Blade Runner je vyroben tak, že řeže obě strany sádrokartonové desky současně, tedy v jednom pracovním kroku. Montážník přejede nástrojem po sádrokartonu pouze jedním tahem a pak už rovnou odlomí požadovaný díl desky. Dosud bylo třeba odlamovacím nožem naříznout nejprve jednu a potom i druhou stranu desky.

U oblouků a vnitřních výřezů lze jedním řezem, bez přerušování, docílit dokonale hladké hrany.

Dva ostré řezáky jsou schovány v plastových krytech, které jsou ergonomicky tvarované. Silný magnet zajišťuje přídržnost obou dílů nástroje. Koncepce speciálního nože Blade Runner dbá na bezpečnost práce a nehrozí s ním tedy pořezání rukou.

Blade Runner je zdatný pomocník každého sádrokartonáře na několik desítek let. Náhradní řezací kolečka jsou snadno vyměnitelným dílem nástroje. Jednou sadou řezáků lze zpracovat až 1100 m sádrokartonových desek.

 

Nový nástroj pomáhá výrazně zrychlit a zefektivnit práci při montáži sádrokartonu na stavbě.

Video s ukázkou použití nože Blade Runner najdete na www.rigips.cz

28.01.2009

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444