Revoluce v obkladech a dlažbách

Tenkovrstvé obkladové desky

Obklady tak tenké, že vypadají jako papírové, a přitom jsou pevné jako klasická dlažba. Obkladové desky nyní můžete získat o tloušťce 3 mm a 3,5 mm. Takové obklady mají nesporné výhody při rekonstrukci, ale samozřejmě vás nadchnou i svým designem.

Nová technologie zaručuje ty nejlepší vlastnosti
Exkluzivní technologie výroby tzv. „vrstvené, laminované kameniny“ zaručuje, že tenké obklady výrobce PANARIA mají ty nejlepší vlastnosti keramické dlažby. I při svém minimální tloušťce 3 a 3,5 mm si zachovávají tvrdost, otěruvzdornost a nasákavost slinuté dlažby o síle 9-10 mm. O vlastnostech těchto obkladů se můžete přesvědčit v prodejnách společnosti M.B.KERAMIKY.
Proč použít ultra tenké obklady? 
Tenkovrstvé obklady výrazně sníží náklady a usnadní rekonstrukci nebo stavbu. Původní myšlenka, proč vyrábět „tenkou dlažbu", se soustředila převážně na rekonstrukce koupelen a interiérů – tenký obklad jednoduše přelepí stávající obklad. Nenarušíte elektro ani vodoinstalaci, nemusíte měnit prahy ani zárubně. Rekonstrukce se zrychlí, zjednoduší a hlavně zlevní.

Nápad byl ovšem tak zajímavý, že se ujal i pro nově budované prostory. Dnes se tedy tenké obklady používají nejen při rekonstrukcích, ale i pro novou výstavbu. Pokud hledáte nějaké interiéry s již položenými tenkovrstvými obklady, inspirujte se.
Množství výhod vás přesvědčí
  • jednoduchá manipulace
  • snadnější řezání 
  • lehkost – díky své lehkosti nezatěžují nosné konstrukce, zejména stropy nebo stěny
  • snížení nákladů na přepravu opět díky nízké hmotnosti
  • zjednodušení oprav a zredukování demoličních zásahů
  • velká rozměrová variabilita – až 1×3 m
  • dokonalá rovnost 
  • pružnost – jsou vhodné i pro pokrytí zakřivených stěn
  • ověřená spolehlivost – ultratenké desky jsou použity po celém světě v řadě soukromých budov, obchodních center, hotelů, restaurací
  • lze s nimi obkládat i nábytek 
Tyto všechny výhody snižují náklady při realizaci staveb nebo rekonstrukcích koupelen či celých interiérů. A to je hlavním přínosem těchto materiálů.
Vše pod jednou střechou
Při práci s tímto specifickým materiálem je nutné dodržovat několik zásad. Na prodejnách společnosti M.B.KERAMIKA vám poradí a nabídnou vhodná lepidla, spárovací hmoty a další stavební chemii, vhodnou pro práci s tímto specifickým materiálem. Přijďte a vyberte si.
Více o tenkovrstvých materiálech i vhodných lepidlech na www.mbkeramika.cz.
24.02.2014

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444