Revoluce ve světě podlah. Podlahu si položí jednoduše každý sám!

Německá společnost GAPA Werk, která má v České republice své zastoupení ve společnosti Jonal, spol. s r.o., se specializuje na výrobu podlah již od roku 1999. Za tak krátkou dobu si podlahy získaly díky své praktičnosti, jednoduchosti pokládky, variabilitě použití a skvělým vlastnostem spoustu spokojených zákazníků nejen v Evropě, ale i v USA.

Zámkový systém, který zajišťuje rychlé a snadné položení je bez nadsázky revolucí ve světě podlah. Tuto podlahu si položí každý sám, protože zámky do sebe samy zapadají snadno a lehce, bez použití hrubé síly a nářadí. Flexibilita a široký výběr nejen barev ale i typů a materiálů (plast, dřevo nebo kámen), nabízejí širokou škálu možností využití.
   

Mnohostranné využití
Díky vysoké zatížitelnosti až 2,5 tuny na m2 a rozměrové stabilitě (-20 do +70°C) se plastová podlaha pokládá do garáží či do dílen ale nejen tam. Stejně dobře ji můžeme použít v dětském pokoji nebo jinde v interiéru, ve fitcentru, na hříšti nebo jiném sportovišti. Plastové podlahy se velmi snadno udržují, jsou odolné vůči kyselinám, zásadám a jejich spodní strana je navržena tak, aby případná voda mohla vždy odtéci.
Možnost rychlého složení, skladnosti, rozložení, a tedy snadného přemísťování, je vítanou vlastností  například pro využití těchto krytin na prezentacích a výstavách nebo v pártystanech. Mezi jejich další výhody patří nízká hmotnost, takže zbytečně nezatěžují podlahy střešních teras, balkónů, zimních zahrad  či lodžií. Propustné podlahy zaručí suchost i po silných deštích, voda z nich jednoduše odteče spárami.

 Dřevěné typy těchto podlah jsou tvořeny z exotických a evropských dřevin (massaranduba, akazie, jasan) a plastovou mřížkou opět s unikátním zámkovým systémem. Kazety jsou již z výroby napuštěny ochranným olejem.  Pro zachování přirozené krásy a vzhledu dřeva se ale přesto doporučuje ošetřovat je speciálními oleji, které jsou běžně dostupné v obchodech.
Pro snadnou údržbu
Pro ty, kteří dávají přednost bezúdržbovým podlahám, ale přitom mají rádi vzhled dřeva, jsou zde kompozitní kazety, tedy kazety, které tvoří z 60% plast a ze 40% dřevěné piliny. Kazety WPC jsou dostupné ve dvou barevných provedeních, a to v barvě antracit a hnědá. Nyní si také můžete svou terasu nechat rozjasnit solárními diodami.

Další možností jsou podlahy z pravého kamene, opět opatřeny nalepeným plastovým zámkovým systémem, v provedení granit nebo břidlice s líbivým designem, skvělými užitnými vlastnostmi a zárukou mnohaleté trvanlivosti a konstantního vzhledu.

Pokud vezmete v potaz všechny vlastnosti, kvalitu, široký sortiment, za kterého si vybere každý, a jednoduchost pokládky bez dalších nákladů v podobě lepidel, tmelů, roštů, vrutů i práce řemeslníka, jsou kazetové podlahy určitě zajímavou a cenově výhodnou alternativou.
Více informací: www.jonal-gapawerk.cz

Kontakty:
Jonal, spol.s r.o.
Purkyňova 13, 695 01 Hodonín
Tel: 518 321 199, Mobil: 736 488 263
02.11.2012 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444