Relaxace v sauně s vůní bylin

Provoňte svou saunu

Provoňte svou saunu

Úžasný pocit relaxace a odpočinku v sauně by nebyl možný bez celé řady doplňků pro saunování samotné. Firma Dyntar, spol. s.r.o. nabízí na svém specializovaném eshopu pro saunování kompletní řadu značkových doplňků.

Pro pobyt v sauně potřebujete mít teploměr, vlhkoměr, běžné nebo stylové přesýpací hodiny, podhlavníky, ručníky, naběračky, vědra a mnoho dalších nezbytných potřeb pro klidné saunování. Druhou skupinu doplňků do sauny tvoří esence, krémy, bylinné směsi s rozličnou vůní. V nabídce nechybí ani výhodné akční sety, které nabízí nejen cenovou úsporu, ale jsou díky svému balení i vhodným dárkem pro všechny vyznavače a milovníky saunování.
Léčebný efekt bylinných směsí na vaše tělo i mysl
Připravte si z esence vhodný vonný roztok na polévání saunových kamenů a nechte se při pobytu v sanuě unášet vůní jalovce, meduňky, pomeranče, lesa a mnoha dalších. Nebo nechte roztokem pomalu provonět saunu ze závěsného kalíšku nebo misky, které umístíte nad saunové topidlo. Stejného efektu dosáhnete, pokud nasypete vámi vybranou bylinnou směs do misky s vodou a tu umístíte nad topidlo v sauně. Okouzlující vůně heřmánku, máty, šalvěje, levandule, citrusových plodů a dalších vám dopřeje nezapomenutelnou relaxaci po náročném dni. Nezanedbatelný je i prokázaný léčebný účinek použitých vhodných bylinných směsí. 
 
Krémy, které prospějí vaší pokožce během saunování

Velice oblíbené jsou i značkové krémy na saunování od výrobců Emendo a Mellis. Krémy bohatě vyživují a ošetřují pokožku a podporují její vláčnost a hebkost. Často žádaným krémem je medový a propolisový extrakt, který svým působením uklidňuje podrážděnou pokožku a má otestované čistící a antiseptické účinky. Použití je u všech krémů obdobné. Stačí nanést a lehce vmasírovat potřebné množství krému na prohřátou pokožku v sauně a nechat působit. Návody a rady k použití jsou součástí každého výrobku.
Provoňte svou saunu
Saunování může mít mnoho podob. Pokud navíc doplníte svůj pobyt v sauně o vhodné aroma a kosmetické saunové doplňky, budete mít z pobytu v sauně mnohem intenzivnější a nezapomenutelný zážitek. Vaše mysl se vyčistí a vhodnou volbou bylin podpoříte i celkový léčebný efekt každého saunování. Vyberte si tu svou oblíbenou vůni nebo doplňky do sauny na eshopu www.saunapoint.cz

03.12.2014 | PR
  • Dyntar, spol. s.r.o.

    Firma Dyntar, spol. s.r.o. patří mezi přední výrobce originálních saunových kabin nejen v ČR, ale i v Evropě. Vyráběné sauny do interiéru, ale i venkovní sauny vždy navrhuje dle přání a potřeb zákazníka a využívá své vlastní technologické zázemí k realizaci originálních saunových kabin, které se vyznačují jedinečným rukopisem precizního a současně nadčasového designu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444