Rekonstrukce koupelny bez bourání? Ano, s tenkými velkoformátovými obklady

Rádi byste rekonstruovali svou koupelnu, ale odrazuje vás pracnost, bourání, nepořádek a délka realizace? Pak pro vás máme řešení – využijte ultra tenké, tzv. slim velkoformátové obklady. Ty je totiž možné lepit přímo na původní materiál. 

Rekonstrukce rychle a čistě

Slim velkoformátové obklady jsou díky speciální technologii výroby jen 3,5 mm tlusté a pohybují se na třetině váhy standardních obkladů. Jsou vyztuženy skleněnou síťovinou, která jim zajišťuje vysokou mechanickou pevnost a odolnost. Není se tedy třeba obávat využít ani skutečně velké rozměry. Slim obklady se dodávají až ve velikosti 3x1 m. Rekonstrukci koupelny jde s jejich pomocí zvládnout opravdu rychle, čistě a bez nutnosti bourání a likvidace stavební suti.

K výběru je celá řada designů – od lesklých mramorových, přes moderní matné imitace dřeva až po jednobarevné obklady v příjemných tlumených barvách. K dispozici je více než 70 jedinečných dezénů včetně originálů jako například leštěný ONIX. Obklady jsou kalibrované, proto je lze lepit s minimálními spárami, a tak ve výsledku působí jako jednolitá plocha.

Velkou výhodou je možnost využití obkladů v exteriéru, například na zateplenou fasádu.

Více informací v síti prodejen Los Kachlos HOME.
03.04.2015 | PR
  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444