Řekněte ano dánskému designu

Vybavujete svou koupelnu a hledáte doplňky, které její vzhled povýší? Pokud sháníte skutečně účelné a zároveň designové výrobky, seznamte se s dánskou značkou DAMIXA.

Na český trh dánský design dorazil prostřednictvím společnosti Lavare, která je výhradním a autorizovaným dovozcem distribuovaných značek  UNIDRAIN?, VOLA?, DAMIXA?, DANSANI?, HEILER? a PRESSALIT.

Dánsko - designová velmoc
Dánský design se vyznačuje jednoduchostí a čistotou, tou nejvýznamější vlastností  je jeho nadčasovost. Vzhled produtků se neomrzí ani po letech.  Pod značkou DAMIXA společnost Lavare nabízí vodovodní baterie, které byly vytvořeny s požadavkem na účelné a jednoduché ovládání. Baterie DAMIXA se soutřeďují na nejdůležitější zákazníkovy požadavky. Na prvním místě je kvalita a funkčnost ve spojení se špičkovým vzhledem a designem.
Aby měl design smysl
Moderní lidé si nekupují vodovodní baterii pouze podle funkce. Chtějí rovněž, aby dokonale zapadla do konceptu koupelny. Designéři společnosti DAMIXA proto neustále spolupracují se svými zákazníky a jejich přání a požadavky reflektují do vývoje.

Vodovodní baterie značky DAMIXA jsou k dispozici jak pro koupelny, tak kuchyně. „Pokud si koupíte baterii Damixa, říkáte ano dánskému designu, který je tradiční svojí čistotou linií a výrobku, který je díky své konstrukci logický a snadný na používání“, říká Miloš Körösi, jednatel Lavare, s.r.o.

Více naleznete na adrese: www.lavare.cz 
13.12.2013

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444