Redakce BYDLENÍ.CZ udělila ceny FAIR BYDLENÍ

Redakce BYDLENÍ.CZ udělila třem společnostem cenu FAIR BYDLENÍ. Za kvalitní a korektní informační podporu zákazníků před vlastním nákupem, za využití marketingových a reklamních aktivit pro kultivaci oboru, ve kterém působí, byly oceněny: společnost Atrium, s.r.o. - dodavatel montovaných staveb na bázi dřeva, finanční poradenská společnost Hyposervis, a.s. a Rigips, s.r.o. dodavatel sádrokartonových systémů, polystyrenových izolací a sádrových omítek a stěrek Rimano.

Cenou FAIR BYDLENÍ oceňuje tým portálu BYDLENÍ.CZ firmy z oblasti bydlení, které reklamní a marketingové aktivity chápou jako součást služby zákazníkům a přispívají tak ke kvalitě a dobré pověsti svého oboru a podnikatelské etice.


Atrium, s.r.o, výrobce montovaných domů, byl oceněn za komplexní informační podporu zákazníka na jeho cestě k novému bydlení, za jednotu marketingových aktivit, modelů prodeje a  poskytování následných služeb uživatelům. Společnost Atrium dlouhodobě přispívá k povědomí spotřebitelů o stavbách ze dřeva, důsledně seznamuje potenciální zákazníky se všemi náklady a potřebami při stavbě domu, nabízí různé modely prodeje včetně toho, že přebírá následné záruční a servisní povinnosti za všechny dodané komponenty.


Hyposervis, a.s., firma specializovaná na problematiku hypotečního financování, získala ocenění za to, že ve vysoce konkurenčním prostředí finančních produktů poskytuje své služby tak, aby se uživatel těchto produktů stal kvalifikovanějším, rovnocenným partnerem při svém finančním plánování. Redakce ocenila skutečnost, že tato společnost chápe svoji činnost jako službu s přidanou hodnotou. Hyposervis se v letošním roce stal jedním ze čtyř zakládajících členů Asociace hypotečních makléřů, jejímž cílem je zejména standardizace služeb poskytovaných hypotečními makléři.


Rigips, s.r.o. jako významný výrobce sádrokartonových a sádrovláknitých systémů, izolací z pěnového polystyrenu a sádrových omítek pro interiérové úpravy nabízí svým zákazníkům vedle výhod využití systémů suché výstavby také kvalitní a spolehlivé informační a technické poradenství. Redakce ocenila zejména fakt, že firma rovněž svými publikačními aktivitami a celkovou korektní komunikací podporuje povědomí širší veřejnosti o ekologicky výhodných metodách stavění a ovlivňuje pozitivně úroveň informovanosti v této oblasti.

 

O BYDLENÍ.CZ 
Portál Bydlení.CZ je katalog realit a firem a internetový magazín o stavění, bydlení a životním stylu určený podnikatelům v oboru i nejširší veřejnosti. S cílem orientovat, informovat a inspirovat návštěvníky v široké problematice bydlení, být jejich průvodcem na cestě za kvalitou, působí na internetové adrese
www.bydleni.cz od roku 1997.

 

Kontakty:

Atrium, s.r.o.
www.atrium.cz
email: atrium@atrium.cz
telefon: +420 376 547 211

 

Hyposervis, a.s.
www.hyposervis.cz
email: info@hyposervis.cz
telefon: +420 222 242 415

 

Rigips, s.r.o.:
www.rigips.cz
email: info@rigips.cz
telefon: +420 296 411 777

08.12.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444