Realitní kancelář AAABYTY.CZ roste jako z vody

Společnost otevřela nové pobočky hned ve čtyřech regionech ČR

Kapitálově nejsilnější realitní kancelář AAABYTY.CZ, člen finanční skupiny SPGroup, pilně pracuje na dosažení svého cíle stát se nejvýznamnějším hráčem na českém trhu s byty a ostatními nemovitostmi. Za poslední měsíc otevřela hned čtyři nové pobočky v Čechách i na Moravě. Komplexní spektrum služeb v oblasti nemovitostí tak mohou nově využít zákazníci v Ostravě, Plzni, Ústí nad Labem a Kladně.

„Jsem rád že naše slova o tom stát se nejvýznamnějším hráčem na trhu realit můžeme začít pomalu přetvářet do reality,“ říká Petr Illetško, generální ředitel AAABYTY.CZ. „Abychom byli našim klientům blíž, přestěhovali jsme se začátkem roku na Václavské náměstí 62, velmi blízko stanice metra Muzeum. Dále jsme se s plnou energií pustili do otevírání nových poboček. Jenom během května jsme otevřeli kanceláře ve čtyřech regionech naší republiky. Všechny naše pobočky jsou plně vybaveny kvalifikovaným týmem lidí i přímým přístupem do databáze nabízených nemovitostí, takže u nás zákazníci najdou ten nejvyšší standard služeb na trhu včetně možnosti výkupu bytů a domů přímo naším realitním fondem,“ dodává Petr Illetško. V dalších měsících připravuje společnost AAABYTY.CZ otevření dalších poboček v Liberci, Hradci Králové, Brně a Olomouci.

Všechny pobočky jsou vlastními pobočkami společnosti AAABYTY.CZ. Nejedná se tedy o formu franchisingu či obchodního partnerství, která byla zatím na českém trhu obvyklá. Na základě jednotného systému řízení a provozu je cílem společnosti AAABYTY.CZ vytvoření kompaktní pružné sítě obchodních míst, kdy na kterémkoliv místě republiky bude realitní kancelář AAABYTY.CZ schopna obratem a bez problémů zprostředkovat obchodní případ z jiného regionu.

Informace pro média:
Michal Hoblík, FILIP media, hoblik@filipmedia.cz, GSM: 774 225 155
02.06.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444