Rafinovaná vnitřní řešení úložných prostor podstatně zefektivní jejich funkci

Foto: Mivokor

Foto: Mivokor

Stejně jako na mnohé jiné prvky moderního vybavení bytů a domů, kladou dnes spotřebitelé nové požadavky i na řešení a vnitřní uspořádání šatních skříní a kuchyňského nábytku. Důležitými hledisky jsou především efektivní a praktická organizace prostoru, ale také nehlučnost a bezpečnost.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: Mivokor

Jak důsledně využít každý centimetr prostoru ve skříni a zachovat si přitom přehled o tom, co jsme do ní uložili?  Významná vylepšení pro využití úložných prostor existuje na trhu celá řada zejména v podobě tzv. drátěných programů. Např. výsuvné koše do šatních skříní jsou praktičtější verzí regálů a šuplíků právě díky provedení z drátů.

V šatních skříních nacházejí uplatnění také lifty neboli sklopné tyče, které nabízí řešení jak využít prostor téměř u stropu u vestavěných skříní. Jednoduchý mechanismus, pomocí kterého tyč lehce sklopíte, usnadňuje ukládání oděvů do jinak těžko přístupných míst.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: Mivokor

K pohodlnému a přehlednému ukládání věcí v šatních skříních slouží také různé výsuvné držáky např. na kalhoty a ramínka, výsuvné i pevné police upravené speciálně pro ukládání bot a řada dalších drobných pomocníků. Všechny zmíněné výrobky nabízí ve vysoké kvalitě česká firma Mivokor, která se od svého založení v roce 1993 zaměřila na vývoj a výrobu vnitřního vybavení šatních skříní a kuchyní. Na trhu se prosazuje díky kvalitě svých výrobků a jejich preciznímu zpracování, které je pro efektivní fungování vnitřních systémů úložných prostor klíčové.

Kuchyňské skříně a skříňky různých tvarů a rozměrů představují v pojetí firmy Mivokor nepřeberné množství nápadů, jak optimálně využít každý kousek prostoru a k tomu umožnit uživatelům snadný přístup ke každé uložené drobnosti. Výsuvné či čelní výsuvné koše znamenají konec s nekonečným přeskládávání a pracným pátráním po hledaném kusu nádobí.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Foto: Mivokor

Dokonalé organizaci prostoru je možno docílit v horních i dolních skříňkách pomocí různých systémů a jejich kombinací. Rohové skříňky je např. možno opatřit otočnými kruhovými a výsečovými koši, které umožní jejich plnohodnotné využití, stejně jako je tomu v případě slepých rohů vybavených rohovými výsuvnými nebo výklopnými koši.

Jiným příkladem maximálního využití úložného prostoru v kuchyni jsou potravinové skříně s kombinací drátěných košů zavěšených v rámu na dvířkách a košů umístěných ve výsuvném rámu, které se po otevření dveří posunou do přední části skříně. Vše tak máte ihned nejen na očích, ale i po ruce.

Více o promyšleném řešení úložných prostor a další nabídce společnosti Mivokor: www.mivokor.cz

15.11.2012 | sm - redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444