Radost ze života a Jídla pro radost

Knížky s recepty tenisových hvězd

Hned během prvního dne grandslamového turnaje ve Wimbledonu představila společnost Whirlpool zcela novou publikaci Radost ze života, která je výjimečnou sbírkou praktických tipů od patnáctky nejlepších tenistek světa. Tento svérázný průvodce životním stylem pokrývá široké spektrum témat od zdravého stravování a cestování až po atraktivní módní scénu, přičemž odhaluje jedinečné detaily ze života předních hráček.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Uvedení publikace Radost ze života společnost Whirlpool okořenila druhým, doplněným vydáním uznávané kuchařky Jídla pro radost, nyní i s recepty od sedmi dalších hráček včetně Světlany Kuzněcové a Martiny Hingisové. Díky téhle nové sbírce mohou nadějní kuchaři oslnit při večeři své přátele či celou rodinu servírováním jídla o třech chodech.

Hráčky Nicole Vaidišová a Jelena Dementěvová si udělaly čas ještě před zápasem prvního kola nejočekávanějšího grandslamového turnaje roku a připojily se k Dinovi Olivettimu, manažerovi značky Whirlpool Europe, a Larrymu Scottovi, generálnímu řediteli Sony Ericsson WTA. Všichni společně pak v historické budově All England Clubu knižní novinky pokřtili a současně odhalili nejen své horké tipy pro zdravý životní styl, ale i své kuchařské dovednosti!
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Tipy na téma životního stylu zahrnují rady Jeleny Jankovičové ohledně vyvážené životosprávy, doporučení Amélie Mauresmoové ohledně režimu pravidelných cvičení či názory Marie Šarapovové na to, jak vypadat dobře na kurtu i mimo něj. Publikace Radost ze života bezpochyby padne do noty všem fanouškům, kteří chtějí získat pár užitečných tipů od několika velice aktivních žen z celého světa.

Nadšenci do vaření si mohou kulinářské skvosty vybírat z opravdu velké sbírky, ve které mají své místo takové přepychové předkrmy jako calamari fritti, báječná hlavní jídla jako penne all’ arrabbiata a zlatým hřebem večeře se může stát karotkový koláč od Sereny Williamsové.

Dino Olivetti při této příležitosti uvedl: „Máme velkou radost z toho, že právě dnes se nám podařilo uvést na trh obě publikace Whirlpool – Radost ze života o životním stylu i aktualizované vydání kuchařky Jídla pro radost. Cílem je přiblížit fanouškům jejich tenisové hrdinky nahlédnutím do života těchto žen, které se bezpochyby řadí mezi nejzdravější a nejatraktivnější sportovkyně světa. Hráčky zároveň mají příležitost podělit se o své zkušenosti, které nasbíraly během své kariéry špičkových tenistek. Kuchařka je současně prostředkem pro další podporu dobročinné organizace Habitat for Humanity, se kterou Whirlpool úzce spolupracuje.“
26.06.2007 | tz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444