Rádio všude, kam se podíváš

Již vás omrzelo přenášet reproduktory nebo rádio po místnostech a rozhodli jste se tento problém vyřešit zakoupením dalšího přístroje? Mnohem praktičtější a elegantnější řešení nabízí společnost ABB s.r.o, Elektro-Praga.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
K novinkám z produkce tohoto výrobce kvalitní elektrotechniky patří přístroje AudioWorld. Díky nim vám pro celý dům či byt vystačí jedna ústředna s FM tunerem, na kterém můžete předvolit až 8 stanic. K ústředně lze připojit např. i CD přehrávač. Zesilovače i reproduktory jsou ve stejném designovém provedení jako vypínače a zásuvky. Rádio či CD si můžete poslechnout v jakékoliv místnosti v bytě. Dokonale zapadnou do interiéru, nezaberou žádné místo, jsou stále po ruce. Zesilovače mohou být navíc vybaveny tlačítkem „Interkom“,  pomocí kterého můžete přivolat dalšího člena domácnosti z jiné místnosti. Chcete-li večer usínat s hudbou, použijete funkci „Sleep“ pro automatické vypnutí. Reproduktory můžete mít buď malé pro zapuštěnou montáž v jednotném designu jako spínače a zásuvky nebo pro vestavnou montáž, které jsou určeny obvykle k umístění do stropního podhledu.
Přístroje AudioWorld vyrábí společnost ABB s.r.o, Elektro-Praga v designech  Element® , Time®, solo®, alpha nea® a alpha exclusive®.
29.08.2005 | tz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444