Radiátory pro každý interiér

Bydlínkova novoroční soutěž

Radiátory jsou dnes vnímány nejen jako otopná tělesa, ale také jako nedílná součást vzhledu interiéru, jehož charakter mohou svým designem podtrhnout a dotvořit. Žijete v atypickém bytě a domníváte se, že radiátory, které by opravdu vyhovovaly vašim představám těžko seženete? V tom případě se zkuste seznámit s nabídkou společnosti Laurens Czech Republic spol. s r.o.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Podrobné informace o portfoliu produktů Laurens, které jsou ke koupi v České republice, získáte na webových stránkách firmy. Na vlastní oči se o kvalitě zpracování těchto výrobků můžete přesvědčit také díky unikátním projektům radiátorových studií Laurens v ČR. První z nich vzniklo v Praze na Anglické ulici č. 8. Mladší, liberecké studio najdete v Liberci na Orlí ulici č. 3 v prodejně firmy C+C Cimbál.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Webové stránky Laurens odhalují rozsáhlé možnosti, které při výběru nového radiátoru máte. Najdete zde tělesa vhodná pro interiéry v retrostylu, stejně jako široký výběr pro moderní bydlení, včetně jedinečných designových typů, k nimž patří např. i horká novinka v nabídce - radiátory Framex. Pokud toužíte po retro litinovém radiátoru nebo uvažujete o renovaci starého, s využitím nabídky Laurens nebudete mít problém získat k němu ventil odpovídajícího vzhledu, který zároveň obsahuje všechny nejmodernější regulační prvky.
bydlinekSoutěž o poukázku v hodnotě 4.000

Zalíbil se vám některý z produktů, které Laurens nabízí? Výhodný nákup z nabídky firmy můžete uskutečnit, pokud vyberete správnou odpověď na naši dnešní soutěžní otázku. Vylosovaný výherce soutěže získá na nákup radiátoru nebo jiného výrobku společnosti Laurens poukázku v hodnotě 4.000 Kč.
Soutěž již  byla uzavřena.
05.01.2011 | redakce Bydlení.cz
  • Laurens Radiátory s.r.o.

    „Laurens“ je značka radiátorů, které jsou vždy něčím vyjimečné. Inovativní produkty, nové technologie, kreativní design radiátorů a individuální přístup k zákazníkovi jsou hlavní pilíře společnosti Laurens. Díky rozsáhlé celoevropské partnerské síti se snažíme být vždy co nejblíže našim zákazníkům, abychom jim mohli nabídnout naše radiátory, příslušenství a služby té nejvyšší kvality za příznivou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444