Radiátor jako praktický doplněk

Renovujete, stavíte nebo toužíte po změně stávajícího interiéru? Hledáte nekonvenční řešení koupelny, pracovny, ložnice nebo rovnou celého domu? Pak zapomeňte na bílé radiátory, které jsou jen nudnou součástí všech místností. Obraťte běžný pohled na zařizování interiérů a začněte výběrem radiátoru, ke kterému pak doladíte zbytek vybavení. A že radiátory dokážou vybírat jen muži? Přesvědčíme vás o opaku.


Když radiátor vybírají ženy
Dnes už se opravdu nemusíte omezovat ve svých přáních. Je libo nenápadný doplněk s něžným nádechem starorůžové, anebo naopak chcete výrazný šperk, který zaujme na první pohled a bude dominantou interiéru? Ať už preferujete klasiku nebo se rádi pouštíte do neprozkoumaných hlubin, široká nabídka designových radiátorů značky HOTHOT v různých barvách a tvarech jistě osloví nejednu ženu.
Radiátor, který nejen topí
Topná tělesa získávají také další rozměr. Některá mohou totiž nejen topit a zdobit, ale zároveň sloužit i jako věšák či držák. Stačí přidat příslušenství v podobě různých háčků a držáků. Radiátory mohou plně nahradit tolik potřebná zrcadla. Potřebujete-li vytvořit předěl místnosti a nechcete to řešit příčkou, pak použijte radiátor a zvolte si boční připojení, zůstane vám tak dostatek světla v celé místnosti.
Radiátor s tetováním
Přemýšlíte, jak vystavit vaše fotografie a nechcete mít na zdi obyčejný obraz v rámu? Nechte si nalepit fotografii či váš oblíbený motiv na radiátor. Rádi byste si pořídili tetování, ale nemůžete jej mít? Pak nechte „potetovat“ váš radiátor. Vámi vybraný symbol bude zdobit váš domov a zároveň vyjádří vaši individualitu. 

Kam tento originál umístit?
Váháte ještě nad tím, jak zapojit takový radiátor? Je to jednoduché. Lze ho přidat do již existující soustavy, která vytápí váš domov nebo ho zapojit jen do zásuvky a nechat ho tak samostatně, příp. zvolit kombinaci už zmíněných možností. HOTHOT Exclusive s.r.o. vše uzpůsobí vašim požadavkům a přáním.
03.12.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444