RD Rýmařov představil novou řadu exkluzivních domů

Redakce BYDLENI.CZ navštívila společnost RD Rýmařov, jednu z nejvýznamnějších firem na stavebním trhu, abyc se osobně zeptala na novinky, které představuje.

Luxus, prostor a úspora

Jako hlavní novinku společnost prezentovala řadu luxusních domů EXCLUSIVE. Na šestici luxusních domů obdivujeme vkusný a moderní design. Domy novým majitelům nabízejí velkoryse koncipované rozlohy místností, nadstandardní výbavu, kryté terasy, komfortní koupelny, praktické garáže a mnoho dalších vychytávek, které zvyšují komfort bydlení.

Protože RD Rýmařov věnuje pozornost i úsporným technologiím, je v domě instalováni tepelné čerpadlo v kombinaci s podlahovým vytápěním. Dům z této řady si budete moci pořídit od 4 milionů korun.

KUBIS 74 - chytré bydlení pro vás

Připomněli jsme si také oblíbený dům KUBIS 74, který vedle dostatečného prostoru pro celou rodinu, moderní otevřené garáže a podkroví nabízí také inteligentní systém řízení vytápění a větrání Synco Living od SIEMENS. Tento dům, jak už je u RD RÝMAŘOV zvykem, dostanete na klíč. Stavbou na klíč automaticky získáte rodinný dům se základovou deskou, a to za 2.398.900 Kč s DPH. 
bydlinek

Videoreportáž: Na návštěvě u RD RÝMAŘOV
Podívejte se na video, jak jsme si popovídali na veletržním stánku RD Rýmařov.  

07.10.2015 | Jana Vaňková

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444