Projekt vytápění na míru ušetří peníze

Pokud přemýšlíte nad tím, jak zefektivnit vytápění vašeho domu, nechejte si od firmy Setop vypracovat individuální projekt vytápění. Takto vám bude ihned jasné, které řešení bude pro váš dům to optimální a budete si tak moci v zimě užívat vyhřátý dům. Vytápění dle individuálního projektu navíc sníží zbytečné náklady za energie a ušetří tak vaši peněženku.

Projekt topení na míru vašemu domu

Projekt vytápění od firmy Setop je na míru navržený nejen v souladu s možnostmi vašeho domu, ale také podle vámi stanoveného finančního rozpočtu. S odborníky z firmy Setop můžete najít takový projekt vytápění, který zajistí, že nebudete zbytečně přetápět a vy tak za topnou sezonu ušetříte co nejvíce peněz. Cílem projektů vytápění je maximum úspor a s minimem tepelných ztrát.

Co je potřeba pro vypracování projektu?

K vypracování projektu topení stačí zadat základní parametry o tepelně izolačních vlastnostechvaší budovy, poskytnout firmě Setop stavební projekt ve formátu DWG (AutoCAD) a do jednoho měsíce obdržíte vše potřebné. Při vypracování projektu je nutné provést výpočet tepelných ztrát domu, navrhnout velikost otopných těles a dimenze potrubí.

Proč si nechat vypracovat projekt topení u firmy Setop? 

Pracovníci firmy Setop řešení vytápění s vámi důkladně proberou, porovnají vložené investice s návratností systému a doporučí vzhledem k vaší konkrétní situaci nejlepší řešení topení na míru. Zpracování projektu provede zkušený projektant TZB za pomoci kvalitního software. Projektanti, kresliči a výpočtáři z firmy Setop mají bohaté zkušenosti v oboru i praxi se samotnou realizací. Projektant tedy nad vším dozoruje a uvádí do provozu. Pokud je zákazník spokojen s vypracovaným projektem, firma Setop zajiští kompletní realizaci projektu včetně dodávky těch nejkvalitnějších plynových kondenzačních kotlů, podlahového topení apod.

Buďte letos chytří a neplaťte za vytápění vašeho domu více, než musíte! Nechejte si od firmy Setop vypracovat projekt topení a připravte se na zimu již nyní.
09.05.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444