Projekt společnosti Whirlpool Partner se 6. smyslem boduje

Společnost Whirlpool CR v květnu letošního roku zahájila unikátní projekt zaměřený na odborný růst a další vzdělávání prodavačů bílé techniky, Partner se 6. smyslem. Tato dlouhodobá akce je spojena s mimořádnými výhodami a motivačním programem zejména nezávislým prodejcům velkých domácích spotřebičů, kteří tak mohou vylepšit službu poskytovanou konečnému zákazníkovi. Kromě dostatečného množství propagačních materiálů, kterými jsou vybaveny jejich prodejny, poskytnutí odborného školení o inteligentní technologii spotřebičů Whirlpool 6. smysl, díky kterému se z prodejce stává skutečný specialista, společnost Whirlpool poskytuje řadu atraktivních spotřebičů pro vystavení v obchodech, aby si je zákazník mohl doslova osahat. Jen tak si totiž může udělat dokonalou představu o nabízených produktech.

„Naši obchodní partneři si projekt pochvalují a hodnotí jej velice kladně,“ řekl obchodní ředitel společnosti Whirlpool CR Josef Hegedüš po prvních měsících fungování projektu. „Společnost Whirlpool tento projekt připravila a vymyslela skvěle. Po obchodní stránce je pro nás významným přínosem a díky němu máme i bližší kontakt se zákazníkem,“ zhodnotil Bohumil Vostal, majitel třebíčské společnosti Elektro Vostal, jeden z přibližně osmi desítek partnerů zapojených do projektu Partner se 6. smyslem. Podobná slova chvály připojili kupříkladu i zástupci prodejen Elektro Jiří Kadlec z Prachatic či Jaroslav Urban z Rokycan.

www.whirlpool.cz
27.10.2006

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444