Projekt bytových domů v Uhříněvsi

Možnost bydlení v některé z okrajových městských částí Prahy se rozrůstá o další projekt. S atraktivní nabídkou nových bytů V Uhříněvsi, která leží na jihovýchodním okraji Prahy 10, přichází společnost Bemett.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
S výstavbou čtyřpodlažních bytových domů s výtahem se zde začne na jaře 2008, s jejich dokončením se počítá na jaře roku 2009. Projekt je zasazen do klidné lokality obklopené stávající zástavbou rodinných domů s dobrou dostupností MHD do centra.

Uhříněves, jejíž historie sahá až do 13. století, patří dnes k rychle se rozvíjejícím oblastem Prahy. Svým obyvatelům nabízí místa klidu a přístup k zeleni i dostatek možností aktivního odpočinku. Pár kroků od centra obce se nachází Podleský rybník, se kterým těsně sousedí místní obora. Je to místo jako stvořené pro rodinné vycházky nebo sport. Milovníci cyklistiky jistě ocení bohatou nabídku cyklostezek. Na rodinné výlety můžete zavítat i do Průhonického zámku nebo do zámeckého parku s botanickou zahradou. Tomu, aby se právě Uhříněves stala vaší novou adresou, nahrává i fakt, že se odtud zároveň snadno dostanete do centra Prahy, které je vzdálené asi 10 km. Spojení zajišťují pravidelné autobusové linky MHD na metro "C" Háje nebo na metro "A" Depo Hostivař.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Nová výstavba postupně vyroste na východním okraji obce v příjemné lokalitě podél ulice V Kuťatech, nedaleko zdejšího zámku. Obytný soubor budou tvořit tři čtyřpodlažní bytové domy s výtahem navazující na stávající vilovou zástavbu. Každý z domů poskytne bydlení v 21 nadstandardně vybavených bytových jednotkách 2+kk a 3+kk. Obyvatelé bytů v prvním podlaží si budou moci užívat odpočinku v předzahrádkách o velikosti od 44 m2 do 279 m2, všechny byty ve vyšších podlažích mají balkony. Součástí nového obytného souboru nejsou jen garážová stání ke každému z bytů, ale také dětské hřiště, kde si děti budou moci v bezpečí hrát.

Rozrůstající se a zkvalitňující občanská vybavenost Uhříněvsi poskytuje jejím obyvatelům dobré zázemí a přispívá tak k oblibě této lokality a její pověsti optimálního místa pro rodinné bydlení. Je zde mateřská i základní škola, domov pro seniory, pošta, služebna Městské policie, velké množství obchodů, restaurací a v neposlední řadě také služeb (kadeřnictví, kosmetika, atd.). Na velké nákupy nebo za zábavou je možné vyrazit i do nedaleké nákupní zóny Čestlice nebo do OC Chodov. Samotná Uhříněves nabízí širokou škálu možností sportovního vyžití a relaxace - fotbalové hřiště, tenisové kurty, fitness, skate park apod. V současné době probíhá v nedalekých Čestlicích výstavba nového aquaparku, který doplní již tak širokou nabídku možností jak trávit volný čas.
20.09.2007 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444