Proč úsporné domy od RD Rýmařov?

RD Rýmařov je stavební společnost, která si za své více než 40leté působení na stavebním trhu vydobyla pověst největšího výrobce a dodavatele dřevostaveb a montovaných domů v České republice. Jejich energeticky efektivní dřevostavby volí stále více zákazníků. Detailně se s úspornými domy můžete seznámit v některém z obchodních center ve Středočeském, Ústeckém, Libereckém, Královéhradeckém nebo Pardubickém kraji.

Proč se obrátit na RD Rýmařov?

Společnost RD Rýmařov dokáže splnit veškeré vaše požadavky na moderní způsob bydlení. Vyžadujete pro svou rodinu maximální komfort a zároveň kladete velké nároky na energetickou úspornost? Obraťte se na specialistu v oblasti dřevostaveb. Vedle populárních bungalovů a patrových rodinných domů vám RD Rýmařov dokáže připravit projekt pasivního domu a vyhovět všem vašim individuálním přáním.
 
RD Rýmařov se stane vaším partnerem na cestě k novému bydlení. Firma zajistí bezproblémový průběh stavby až k samotnému předání klíče jeho majiteli.

To, co ostatní za příplatek, RD Rýmařov zdarma

Ještě než bude zahájena samostná stavba, budete do podrobností seznámeni s projektem, jeho dispozicemi a cenovou kalkulací. To vše firma nabízí k úvodní konzultaci naprosto zdarma.

S žádnými dalšími náklady nemusíte počítat ani při projektových úpravách. Dřevostavby se přizpůsobí vašemu stylu života. Budete-li požadovat změnu dispozic, půdorysů nebo dalších architektonických doplňků, stačí se osobně poradit s projektantem. Dokonce i nadstandardní položky, které konkureční firmy nabízejí za příplatek, u RD Rýmařov obdržíte v ceně domu.

Bezkonkurenční rychlost i cena

RD Rýmařov je pověstný svou bezkonkurenční rychlostí samotné výstavby. Nebo znáte snad jinou společnost, která vám dům na klíč postaví v průměru za 18 dní
 
Pro všechny, které zajímají konkrétní čísla: špičkový úsporný rodinný dům na klíč se základovou deskou získáte v ceně pod 2 miliony Kč včetně DPH (včetně možnosti úpravy projektu a dopravy zdarma). RD Rýmařov také pravidelně sleduje možnosti dotací a své zákazníky na tyto akce upozorňuje. Vedle toho také poskytuje finanční poradenství.

Proč navštívit obchodní centrum RD Rýmařov ve vašem regionu?

Přemýšlíte o energeticky úsporném bydlení, ale stále si nejste jisti a potřebujete se poradit s odborníky? Sjednejte si osobní schůzku s projektantem v nejbližším obchodním centru a nechte si celou problematiku úsporných domů objasnit.

Během osobního jednání získáte zdarma vypracovanou studii projektu se všemi individuálními změnami a cenovou kalkulaci. Na konzulataci můžete přijít na základě předem domluveného termínu.
Více na www.uspornedomy.cz.
29.07.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444