Proč nechat peníze odtékat kanalizací?

Voda jako elixír života

Mnoho lidí si  stále ještě neuvědomuje, že zdroje vody jsou omezené. V moderních společnostech je stále zřetelnější snaha o zajištění „uspokojení životních potřeb všech lidí využíváním přírodních surovin při trvalém zachování přirozeného světa.“ To začíná úsporným nakládáním s pitnou vodou, které chrání rezervy spodních vod. Jednoduché otočení vodovodního kohoutku rozhoduje o tom, zda se voda vyplýtvá nebo zda se využije rozumně a přiměřeně.

Nabízíme vám několik tipů, jak lze s vodou úsporně nakládat každý den:
• Na WC instalujte moderní splachovací systémy. Systémy nabízející splachování dvěma různými množstvími vody s malým a velkým splachovacím tlačítkem redukují spotřebu vody.
• Kapající kohoutky rychle opravte! Při jedné kapce za vteřinu se za jednu hodinu naplní láhev o objemu 0,7 litru.
• Místo koupání se rychle osprchujte. Šetříte tak vodu i energii.

Cítit se dobře a šetřit vodu s Geberitem


Koupelna se stále více stává centrem našeho obytného prostoru. Se správnými výrobky v jejím vybavení lze docílit souladu mezi pocitem pohody a úsporami vody. Společnost Geberit připisuje tématu ekologie a životního prostředí ve svém podnikatelském myšlení a jednání velkou důležitost. Produkty tohoto výrobce mají nejen krásný design a vnášejí do koupelen více krásy a harmonie, ale také napomáhají odpovědnému nakládání s pitnou vodou.

 

Úsporný splachovací systém


Geberit nabízí pro toalety různé varianty splachování, které umožňují efektivní úsporu vody. Pomocí tlačítka Stop lze množství splachovací vody dávkovat individuálně. U technologie splachování tlačítkem pro dvě množství vody lze volit mezi velkým a malým tlačítkem pro velké či malé spláchnutí. Pomocí moderního splachovacího systému lze snížit roční náklady spojené se spotřebou vody až o několik tisíc korun.

 

Produkty a systémy společnosti Geberit přivádějí pitnou i užitkovou vodu do budov a odvádějí z nich odpadní vody. Jsou koncipovány tak, aby přispěly k zachování životně důležitých zdrojů vody a zajistily hygienický přísun vody bez koroze pro zdraví dospělých i dětí.

29.11.2006 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444