Pro stavby a renovace I.

Nový byt a dům 2006 s podtitulem  12. mezinárodní veletrh bytové kultury, stavby a renovace, který v PVA - Letňany potrvá až do neděle,  přilákal hned prvního dne značné množství návštěvníků. Příležitosti získat rychlý přehled o moderních trendech, materiálech a výrobcích, vyžívají, jak se zdá, především ti, kteří se na obnově svého bydlení rádi alespoň zčásti podílejí sami.

I když řada zájemců u nejrůznějších expozic s podlahovými krytinami, izolacemi, okny, vraty a dalšími stavebními prvky a materiály, zjevně nepatří k těm, kteří by o stavění a renovacích nic nevěděli, rádi si nechají od zástupců firem předvést nové produkty a poradit, který z nich by mohl nejlépe vyhovovat jejich potřebám.


 


     


 

Stavba a rekonstrukce bytu je typickým tématem jara. I když se to letošní zdá ještě vzdálené, každý řemeslník i domácí kutil ví, nejen že je třeba být připraven včas, ale že kvalitní nářadí a nástroje jsou nejméně poloviční zárukou úspěchu. Není tedy divu, že se novinky z této oblasti těší takovému zájmu.


 


    

Mít útulný a pohodlný domov jako místo k odpočinku a načerpání sil se pro mnoho lidí stává stále důležitějším cílem. Výstavy o bydlení se tak stávají akcemi, které rodiny rády navštěvují společně. I když zájem o jednotlivé expozice se pak u jednotlivých členů liší, každý si tu najde něco, co ho potěší.


 


     

17.03.2006 | redakce Bydlení.cz
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444