Pro mladé rodiny úvěr bez akontace

Ilustrační foto

Ilustrační foto

Novinka od Wüstenrotu

Právě před rokem zavedla stavební spořitelna Wüstenrot v souvislosti s půjčkou, kterou mladým rodinám do 36 let poskytuje Státní fond rozvoje bydlení, zvýhodněný překlenovací úvěr PRVNÍ BYT na pořízení bydlení. Od letošního března mohou tento úvěr využít i ty mladé rodiny, které požádají o státní půjčku na rekonstrukci bytu.

Pro poskytnutí úvěru PRVNÍ BYT nevyžaduje Wüstenrot žádný počáteční vklad – jedná se o překlenovací úvěr bez akontace. PRVNÍ BYT je úročen sníženou úrokovou sazbou 3,9 % p.a. V prvních letech platí klient spořitelně pouze úroky z úvěru a splátku spoření. Vlastní úvěr nesplácí. Expresní vyřízení úvěru do 48 hodin po předložení všech potřebných podkladů je zdarma.
Žadatel o úvěr PRVNÍ BYT musí splňovat stejné požadavky z hlediska věku a sociálního stavu jako u úvěru od SFRB. Také účely použití jsou shodné. Doplňkovou podmínkou pro poskytnutí úvěru PRVNÍ BYT je skutečnost, že žadatel, jeho manžel, manželka či nezletilé dítě, musí mít smlouvu o stavebním spoření  u jakékoliv stavební spořitelny alespoň jeden rok.

05.04.2006 | Tisková zpráva

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444