Pro čistou vůni vašeho interiéru

Z dětství máme zafixované určité vůně a ty spojené s lidmi, místem nebo zážitkem. Vybavte si například vůni čerstvě vypraných peřin nebo právě uklizeného pokoje. I každý interiér má svou typickou vůni. Abyste se vraceli do svěžího, voňavého domova, pořiďte si katalytickou lampu nebo bytový difuzor.

Účinky katalytických lamp
Katalytická lampa stále získává na oblíbenosti. Má schopnost pročisťovat vzduch od nežádoucích pachů, jako je cigaretový kouř nebo pach z vaření. Slouží také jako vkusný designový doplněk interiérového vybavení, který domu propůjčuje svěží vzduch. Tím hlavním důvodem popularity a prvotním účelem vzniku katalytických lamp je však jejich schopnost likvidovat infekce a bakterie. Katalytickou lampu si proto často pořizují domácnosti, ve kterých se vyskytují nemocní.

Pouze přírodní esence, žádný chemický koktejl
Drtivá většina výrobců přidává do vonných náplní syntetické vůně. Náplně Aroma Dekor však obsahují výhradně přírodní, esenciální vonné oleje. Díky použití přírodních esencí tak můžete využívat katalytické lampy i při aromaterapii, kterou byste si se syntetickými náplněmi dovolit nemohli.

Poctivá česká výroba
Běžné katalytické lampy, které se v ČR prodávají, jsou vyráběny v Číně. Katalytické lampy Aroma Dekor jsou však výsledkem pečlivé ruční práce zkušených českých sklářů.
Bytové difuzory AROMA DEKOR - čistá vůně bez chemie
Pokud jste se s katalytickými lampami ještě nesetkali, jistě znáte bytové difuzory. Nádobku s vonnou esencí a tyčinkami, které nasávají esenci a dál ji uvolňují do okolního prostoru.

Mnoho výrobců přidává do bytových difuzorů vodu a alkohol. Jednak tak výrazně snižují náklady (voda i alkohol jsou levnější než parfémová složka) a druhý efekt je v rychlejší spotřebě. Difuzory Aroma Dekor jsou výjimečné pro své složení. Neobsahují totiž ani alkohol, ani vodu.

Pro srovnání:
Difuzor s alkoholem 100 ml vystačí cca na 6-8 týdnů. Difuzor AROMA DEKOR bez alkoholu vystačí 100 ml na víc jak půl roku. 
Difuzory Aroma Dekor navíc neobsahují žádnou škodlivou chemii. Ostatní výrobci, kteří přidávají vodu a alkohol, musejí přidat i další emulgátory, které dokážou olej, alkohol, vodu a vonnou složku spojit. 

Další výhodou bezalkoholových difuzorů tkví v použití na potpourri - jednoduše je oživíte novou vůní zakápnutím. V současné době je v nabídce 5 vůní (mezi nimi i vůně známých parfémů - kvůli ochraně známky jsou názvy upraveny) a další vůně se chystají. Již nyní můžete přičichnout ke Clean Cotton - vůně čistého prádla, která mezi zákazníky vzbudila velký ohlas, a proto byla vyprodána již po pár dnech. 
Difuzor, který vašemu interiéru přesně padne
Bytové difuzory jsou dodávány formou náhradního balení, proto si každý zákazník může zvolit vzhled difuzoru přesně tak, jak chce. Nemusíte přistupovat na kompromisy a spokojit se s často kýčovitými lahvičkami. Obsah náhradního balení jednoduše přelijete do své oblíbené vázičky nebo skleničky.
bydlinek

Výhodná akce

 
Katalytická lampa AROMA DEKOR No.1 v akci 
Při koupi jakýchkoliv 4 vonných náplní zaplatíte pouze za 594 Kč (namísto 1580 Kč).

Akce na bytové difuzory: +25 % zdarma 
Místo 100 ml dostává zákazník 125 ml. 
23.10.2014 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444