Pro chutnější vodu z kohoutku

Nové filtrační konvičky rozzáří vaši domácnost

Pití vody z kohoutku má mnoho výhod. Vyhnete se tahání těžkých nákupních tašek s balenou vodou, máte vždy čerstvou vodu a také šetříte přírodu před odpadem v podobě prázdných PET lahví.

Jenže ne vždy nám voda z kohoutku chutná. Řešení nabízí filtrační konvice Hyundai Aqua Optima. Díky jedinečnému patentovanému 5-ti stupňovému procesu filtrace odstraňují filtry Aqua Optima nečistoty z vody z kohoutku. Filtrační konvice Hyundai s filtrem Aqua Optima používá jedinečnou směs aktivního uhlíku, který snižuje obsah chlóru, herbicidů a pesticidů.

Technologie filtrů také výrazně snižuje obsah těžkých kovů a uhličitanu vápenatého, jenž způsobuje tvorbu vodního kamene v kuchyňských spotřebičích. Používáním filtrované vody prodloužíte životnost vaší rychlovarné konvice, ale zejména espressa. Snížením obsahu chlóru a tvrdosti vody jsou tak teplé i studené nápoje chutnější.
 
Přefiltrovaná voda je také ideální na vaření zeleniny – zlepšuje její chuť i vzhled. Tyto konvice jsou vybaveny také indikátorem výměny filtru, který Vás upozorní na potřebu vyměnit filtr. Filtry Aqua Optima vydrží minimálně 30 dní a přefiltrují zhruba 100 litrů vody.

S filtrační konvicí také ušetříte. Balená voda je dražší a často nemusí být čerstvá. Použití konvice Hyundai s filtrací Aqua Optima Vám zaručuje čistější, kvalitnější a vždy čerstvou vodu jen za pár korun denně.

V nabídce jsou modely s manuálním i elektronickým indikátorem životnosti filtru a objemem na přefiltrovanou vodu od 1,3 do 2 litrů. Vyzkoušet můžete také nové filtrační konvice Hyundai Aqua Optima Arcadia v matném provedení ve 3 barvách – zelené, oranžové a modré. Můžete si tak vybrat barvu, která se vám bude nejlépe hodit do vaší domácnosti. Nebo zvolte další novinku filtrační konvici Hyundai Aqua Optima Accolade s víčkem ve stříbrné barvě, která skvěle zapadne do moderních interiérů. Filtrační konvici spolu s 30 denním filtrem můžete pořídit již od 199 Kč nebo můžete využít atraktivní nabídku a získat filtrační konvici Hyundai Aqua Optima Clarion s 3 náhradními filtry za akční cenu od 499 Kč.

Voda do etiopských škol

Čistá voda není všude samozřejmostí. Jednou z oblastí s nedostatkem čisté vody je právě Etiopie. Společnost Člověk v tísni se zde snaží zlepšovat podmínky. Na pomoc s tímto úkolem přichází projekt Voda do etiopských škol. Z každé prodané filtrační konvice Hyundai Aqua Optima věnuje prodejní firma HP TRONIC společnosti Člověk v tísni 1 euro, neboli 24 Kč, aby mohla budovat zdroje pitné vody v Etiopii a zlepšovat tak životní podmínky místních obyvatel.
Díky každé prodané konvici získává jedno dítě v Etiopii čistou vodu na jeden měsíc.
03.12.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444