Pro bezpečné a klidné bydlení

Vstupní kazetové dveře z oceli

Při výběru vchodových dveří hraje významnou roli řada faktorů. Mezi ně dnes patří bezpečnost, dlouhá životnost, snadná údržba, vynikající izolační vlastnosti a v neposlední řadě atraktivní vzhled. Vstupní kazetové dveře z oceli, jež právě uvádí na trh společnost Hörmann, těmto požadavkům plně vyhovují.

Firma Hörmann, významný výrobce vratových a dveřních systémů, rozšiřuje nabídku vchodových dveří o řadu kazetových vstupních dveří z oceli pod označením IsoPort. Široké veřejnosti byl tento výrobek představen teprve nedávno - na brněnském veletrhu IBF 2007. Vysoká kvalita, odolnost a výborné tepelně i zvukoizolační vlastnosti v kombinaci s velmi příznivou cenou jsou jeho hlavními přednostmi.

Dveřní křídlo tloušťky 46 mm tvoří schránka z pozinkovaného ocelového plechu o tloušťce 0,6 mm s antikorozní povrchovou úpravou. Uvnitř se nachází dřevěný rám a výplň z polyuretanové pěny vysoké hustoty (55 kg/m3), která zaručuje výborné izolační vlastnosti. Dokonalou ochranu vůči povětrnostním vlivům zajišťuje kvalitní těsnění instalované po obvodu dveřního křídla. Konstrukční provedení a použitý materiál poskytují dveřím IsoPort stabilitu a dlouhou životnost. Další výhodou je jejich snadná údržba a zajímavý design.

Plášť dveří je z vnitřní i vnější strany formován podle řady nabízených motivů. Na výběr jsou také různé varianty prosklení, jež dveřím propůjčují originální vzhled. K dostání jsou ve finální povrchové úpravě bílé barvy.

Kazetové dveře IsoPort se dodávají v provedení s ocelovou nebo dřevěnou zárubní
a lze je objednat v rozměru 900 x 2150 mm. Pro dokonalý pocit bezpečí jsou vybaveny francouzskými zámky s 3- nebo 4-bodovým zajištěním v závislosti na zvoleném typu zárubně. Doporučují se jako hlavní domovní nebo vedlejší vchodové dveře. Jejich doporučená cena se pohybuje již od 6 920 Kč bez DPH. Jako doplňkové příslušenství se nabízí kliková sada Champagne s profilovou cylindrickou vložkou.
18.06.2007 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444