Přivítejte zimu s radiátory KORATHERM

Zima je za dveřmi a vy na poslední chvíli hledáte vhodný radiátor? Takový, který by nezabral moc prostoru, ale i tak dostatečně vytopil i velkou místnost? Našli jste! Otopná tělesa řady KORATHERM splní tyto i další požadavky. Vertikální nebo horizontální provedení dodávají potřebnou variabilitu, proto je jejich umístění možné nejen do obývacích pokojů, ale také výkladních skříní, vestibulů nebo zimních zahrad. Exkluzivní vzhled a nízká spotřeba energie navíc řadí tyto radiátory ke špičkám na trhu.

Nic není nemožné…

Máte nově a trendy zařízenou nebo zrekonstruovanou místnost, která ovšem svým charakterem nenabízí možnost připojení klasického radiátoru? Nezoufejte! Chodbu, výkladní skříň, balkón, prosklené průchody a další, doposud tepelně nepřípustné prostory, nyní vytopit opravdu můžete. Prozradíme vám, jak.

Otopná tělesa KORATHERM nabízí řešení, kterým docílíte navození tepelné pohody i tam, kde jste na to ani nepomysleli. Navíc i přes vysoký výkon za bezkonkurenční náklady! Typické i nevšední barevné provedení (oblíbená černá, neotřelá perleťově hnědá, zlatá atd.) spolu s variabilním řešením připojení, rozhodně uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Otopná tělesa ve vertikálním či horizontálním provedení zakomponujete snadno a rychle kamkoliv potřebujete.
 

KORATHERM VERTIKAL

Otopná tělesa KORATHERM VERTIKAL (otopné profily jsou orientovány svisle) jsou díky svému propracovanému konstrukčnímu řešení umísťovány do místností, které jsou náročné na prostor. V pozadí ovšem nezůstane ani bezchybný design hodící se k malbě, nábytku nebo dlažbě. Radiátory tedy slibují, že skvěle zapadnou do předsíní, chodeb, vstupních hal či obytných i neobytných prostor vašeho domu nebo bytu. Navíc nezaberou místo, ale i tak vydají dostatečné množství tepla. 
 

 

KORATHERM HORIZONTAL

Exkluzivita radiátoru KORATHERM HORIZONTAL (otopné profily jsou orientovány vodorovně) tkví v možnosti uplatnit těleso při vytápění prostor, které byly doposud nevytopitelné. Donedávna přání, dnes realita! Velkoplošné skleněné konstrukce, výkladní skříně, zimní zahrady, panoramatická okna, vestibuly – zde všude si můžete užívat teplíčko. Otopná tělesa charakteristická osobitým vzhledem, liniovým uspořádáním otopných prvků a připojením do jakékoliv otopné soustavy jsou tím pravým způsobem vytápění. 
 

 

KORATHERM REFLEX

Nejnovějším model kategorie KORATHERM VERTIKAL (otopné profily jsou orientovány svisle) se během krátké chvíle stane oblíbeným kouskem vašeho domova. Při pořízení radiátoru KORATHERM REFLEX nezískáte pouze otopné těleso, ale také praktický doplněk v podobě zrcadla. Nehledejte v interiéru místo na radiátor i zrcadlo, nyní můžete mít obojí 2 v 1!


Více informací naleznete na www.korado.cz
04.10.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

    STIEBEL ELTRON patří k technologickým lídrům v oblasti ohřevu vody, vytápění a technologií využívajících obnovitelných zdrojů. Široké portfolio produktů tvoří zásobníkové a průtokové ohřívače vody, akumulační kamna, přímotopné konvektory, osoušeče rukou, tepelná čerpadla, ventilační jednotky a solární zařízení.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Grundfos s.r.o.

    Grundfos patří mezi největší výrobce čerpací techniky na světě. Ročně vyrobí přes 16 mil čerpadel. Největší podíl na výrobě mají oběhová čerpadla pro vytápění domácností a komerčních budov.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444