Přivítejte jaro: Vyhrajte slevový poukaz na nákup v Tchibo

Konečně si můžeme kávu vychutnat na čerstvém vzduchu! Konečně si oblíbenou knihu přečteme v pohodlném křesle na terase. Je tu jaro a my se pomalu stěhujeme ven. Máte zálusk na nový zahradní nábytek? Máme pro vás slevové poukazy do e-shopu Tchibo.

Ať už máte rozlehlou terasu nebo třeba jen miniaturní balkon, díky široké nabídce si vhodný zahradní nábytek vyberete snadno.
 

Uspořádejte jarní slavnost!

Důvod, proč se sejít s přáteli, se najde vždycky. Tentokrát můžete oslavit třeba příchod jara! Oprašte zahradní gril, naložte maso, vychlaďte víno a pozvěte rodinu a přátele na příjemnou zahradní party. 
 
Zahradní nábytek můžete vybírat z mnoha materiálů, velikostí a typů. K pohodlnému lenošení přímo vybízí sada exkluzivního zahradního nábytku se šesti křesly a rozkládacím stolem, který uvítáte ve chvíli, kdy se nečekaně sejde více přátel. Stůl je vyroben z kvalitního akátového dřeva a robustní konstrukce, která odolá povětrnostním vlivům.
 

bydlinek Soutěž: 20% sleva na vše ze sekce NÁBYTEK A BYDLENÍ v e-shopu TCHIBO
Soutěžní otázku se dozvíte na konci článku. Soutěž byla ukončena.


Do romantických zákoutí je jako stvořený stůl se dřevěnou deskou a ocelovými nožkami. Doplnit ho můžete dvěma křesly z kvalitního plastového pletiva. Tento materiál je odolný proti mrazu a UV záření a navíc oceníte jeho snadnou údržbu. 
 
Pro ty, kteří dávají přednost kvalitnímu přírodnímu materiálu, doporučujeme nábytek z teakového dřeva. Teakové dřevo velmi dobře odolává střídání teplot, výkyvům počasí i vytrvalému slunečnímu záření. Teakový nábytek dokonce můžete umístit i do blízkosti bazénů, protože je odolný proti vlhkosti.

Do paneláku na malý balkon

Jestliže si nemůžete dovolit rozměrný zahradní nábytek, ale svou chvilku pohody byste si chtěli vychutnat i na balkoně, doporučujeme lavičku s praktickým výklopným stolkem. Vysněným dlouhým snídaním na balkoně tak už nic nebrání. 
 
Na balkoně, více než kde jinde, oceníte nábytek typu dva v jednom. Taková lavička se zabudovaným úložným prostorem se stane nejen praktickou stěnou pro vaše bylinky, ale také ochrannou proti nežádoucím pohledům sousedů. A co třeba stůl se zabudovaným sušákem na prádlo? Tomu říkáme vychytávka!

Pro skutečný požitek 

Jestli se chcete nechat rozmazlovat a někdy prostě jen tak usnout pod širým nebem, dopřejte si odpočinek v lehátkách, lenoškách, houpacích křeslech nebo třeba v plážovém koši. 

bydlinek Soutěž: 20% sleva na vše ze sekce NÁBYTEK A BYDLENÍ v e-shopu TCHIBO
Odpovězte na následující otázku, a pokud budete mít štěstí při losování, tři z vás se mohou těšit na poukaz na 20% slevu na veškerý sortiment ze sekce Nábytek a bydlení v e-shopu Tchibo. 

Nápovědu najdete na stránkách Tchibo.cz. Soutěž trvá do 15. května 2016. Soutěž byla ukončena. 
Výhercům gratulujeme: Martin Kuča, Romana Zemanová, Alena Křenovská

15.04.2016 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444