Přitažlivé hoření, které vás bude poslouchat

Mít doma krb už dávno nemusí být jen vytouženým přáním. Krbová kamna se stávají běžnou součástí interiérů. Moderní doba si žádá nové a technologicky zajímavé produkty, kde velkou roli hraje také design. Představujeme krbová kamna Flamingo DELUXE, která tyto požadavky splňují.

Moderní krbová kamna Flamingo DELUXE jsou unikátní svým systémem spalování s významným vlivem na kvalitu spalovacího procesu, ekologii a estetiku. Kamna umožňují uživatelům snadnou regulaci intenzity ohně. Pokud si přejete u krbu jen tak sedět a zažívat romantickou atmosféru u klidně plápolajícího ohně, jednoduše plamen v kamnech ztlumte. Jestli se potřebujete rychle zahřát, plamen naopak zesilte. 
O systému spalování
Systém spalování krbových kamen Flamingo DELUXE je promyšlen do posledního detailu. Celý spalovací proces je ovládán dvěma ovladači. První slouží k regulaci primárního vzduchu potřebného k zatopení a rozhoření dřeva. Druhé táhlo slouží k podpoře sekundárního spalování, tedy spalování plynů. Jeho otevřením dochází k přísunu terciálního předehřátého vzduchu do horní části, který je vháněn do komory pomocí vrchního deflektoru. Tento vzduch se používá k úspornému a co nejefektivnějšímu průběhu hoření dřeva. Tímto je zajištěna vysoká účinnost a krásné hoření včetně čistého skla. K zajištění správného spalování je zapotřebí správný tah komína, kterého docílíte umístěním regulátoru. Přísun vzduchu je zajištěn centrálně ze zadní části kamen. Množství popela je minimální.

Krbová kamna, na kterých spolupracovali designéři

Na vzhledu řady krbových kamen Flamingo DELUXE spolupracovali designéři, kteří se snažili skloubit funkčnost s nadčasovým zpracováním. Aby se krb stal skutečným estetickým prvkem ve vašem interiéru, designéři navrhli kolekci v několika barvách. Vybírat můžete z červené, krémové, černé, metalické hnědé nebo sametové šedé. Efektivního dojmu je také dosaženo luxusním černěným sklem a netradičním zpracováním. Prohlédněte si fotogalerii. 

Pro více informací o krbových kamnech Flamingo DELUXE, navštivte internetové stránky: www.flamingo-deluxe.cz.
24.05.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444