Přírodní kámen za vánoční ceny

Přemýšlíte o vánočním dárku, který by vás těšil nejen po dobu vánočních svátků, ale po celý život? Přijďte si vybrat přírodní kámen pro dlažbu i obklad do prodejen BIRO-D v Brně, Praze, Českých Budějovicích, Táboře a Strakonicích.

Společnost BIRO-D s.r.o., která se prodejem přírodního kamene zabývá již deset let, pro vás připravila vánoční dárek ve formě 20% slev na veškerý nabízený skladový sortiment kamene pro dlažbu i obklad (např. nepravidelný porfyr za 223 Kč za m2) a 10% slev na maltoviny a spárovací hmoty.

Nejžádanějším artiklem z nabídky BIRO-D je porfyr. Společnost je přímým dovozcem štípaného přírodního kamene porfyru z Itálie. Jako dovozce porfyru má celorepublikově největší výběr tohoto kamene, ať už v barevných odstínech, tak v dodávaných rozměrech. Vybrat si můžete porfyr v nepravidelném tvaru, který BIRO-D dodává ve třech odstínech: červeno-rezavý, šedo-hnědý a šedo-červený.

Společnost BIRO-D také nabízí porfyr v pravidelném řezaném, či štípaném formátu v šíři od 10 do 50 cm a tloušťce od 1 do 7 cm. Pravidelné formáty je firma schopna zajistit i dle specifických přání zákazníka. V porfyru si můžete vybrat i obrubníky, štípané kostky nebo páskové zdivo, dále pak schodnice, parapety apod. Dále je BIRO-D přímým dovozcem andezitu, který dováží z lomu ze Slovenska, ruly (gneis) z Bulharska a Itálie, kvarcitu (křemence) z Brazílie i Itálie, pískovce z Maďarska a vápence z Německa. I zde firma nabízí široký výběr barev a formátů.
Velmi zajímavou nabídkou jsou obkladové „Z“ formáty z řezaných kamenných pásků. BIRO-D nabízí kamenné obkladové pásky ve 21 variantách. Zastoupena je černá, vícebarevná i rustikální břidlice, barevný, zelený, žlutý, růžový, bílý, kovově zelený, kovově červený, oranžově žlutý kvarcit, dále černý mix i tzv. ledový kvarcit. Na vašich stěnách se bude vyjímat i rula, kterou BIRO-D nabízí ve žluté a šedé barvě.
Společnost BIRO-D s.r.o. vám dále nabízí možnost bezplatného skladování již zakoupeného kamene ve svých skladových prostorách. Využijte vánočních 20% slev a máte možnost odvézt si zakoupený kámen až ve chvíli, kdy ho budete skutečně potřebovat.

Více informací, fotogalerii, nabídku i kompletní ceník najdete na www.biro-d.cz
04.12.2012

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444