Připravte se na vánoční pečení s předstihem

Rohlíčky, perníčky, linecké, vánočka a do toho večeře pro rodinu. Proč zrovna teď chtějí děti zase pizzu? Také znáte tento předvánoční shon, kdy se nezastavíte a u trouby se dveře netrhnou? Multifunkční trouba Hotpoint Openspace vám tyto chvíle ulehčí.

V multifunkční troubě Hotpoint Openspace můžete péct cukroví až na 4 úrovních, ale navíc je možné ji pomocí speciálního plátu rozdělit na dva samostatné prostory. Tak upečete najednou více pokrmů při různých programech a s rozdílem teplot až 100°C, aniž by se smísily pachy a chutě. Ve spodní části upečete cukroví, zatímco v horní části připravíte večeři. Předělení umožnuje také zapnout pouze horní nebo spodní část trouby a neohřívat zbytečně celý její vnitřní prostor.

Vyberte si použití přesně na míru:

1. Využijte celých 77 litrů pro pečení až na 4 úrovních
Pro přípravu velkého množství jídla nabízí trouby Openspace celých 77 litrů pro pečení až ve 4 úrovních současně nebo pro přípravu pokrmů tak velkých jako krocan či husa, které by se nevešly do tradiční trouby.

Openspace nabízí 13 funkcí pečení (9 univerzálních a 4 automatické), které zaručují dokonalý výsledek u jakéhokoli receptu, i toho nejsložitějšího.
2. Dvě trouby v jednom
Díky izolačnímu plátu je možné prostor trouby rozdělit na dvě části o různých velikostech (24 a 51 litrů) pro přípravu dvou různých pokrmů najednou. V horní části je možné zvolit klasické pečení nebo gril, v dolní části horký vzduch s různými pečicími programy. Teplotu pečení je možné regulovat mezi 50 a 250°C a mezi oběma zónami může být rozdíl celých 100°C. Najednou tak můžete připravit i velmi odlišné recepty, např. ryby a zákusky, aniž by se pachy a chutě smísily. Využít můžete také pouze jednu nebo druhou část.
3. Tak malý prostor, jak jen stačí
Pro rychlé pečení nebo ohřátí můžete využít pouze horní menší prostor (24 litrů). Nemusíte ohřívat celou troubu.

Mimo jiné disponuje funkcí Fast Cooking vytvořenou pro rychlé pečení zmražených jídel jako je pizza nebo smažený sýr.

Funkce Gril je ideální pro dokonalé grilování velkého množství ryb, masa na rožni a zeleniny nebo pro přípravu křupavých toastů.
4. Použijte pouze prostor, který je potřeba
Větší prostor s kapacitou 51 litrů poskytuje místo pro pečení současně až 3 úrovní. Stejně jako pouze horní část nabízí kratší dobu ohřevu trouby a snížení spotřeby energie ve srovnání s tradiční troubou. 3 automatické programy pečení a 6 manuálních programů pečení umožňuje připravit jakýkoliv pokrm podle konkrétních potřeb.
Trouba Hotpoint Openspace OK 1037EL D.20 X/HA S disponuje LED osvětlením umístěným netradičně na bočních stranách dvířek. Díky tomu je lépe osvětlené každé místo trouby a na vařený pokrm tak lépe vidíte, aniž byste museli otevírat dvířka. Moderní displej a dotykový ovládací panel vám usnadní nastavení pečení v jednotlivých částech trouby. Trouba je vybavena také pyrolitickým čištěním, takže sama odstraní to, co byste složitě drhli, navíc celoskleněnou vnitřní stranu dvířek bez záhybů snadno otřete.
 
27.10.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444