Připravte se na léto včas

Pokud jste dospěli k rozhodnutí zpestřit si letošní léto koupáním a odpočinkem u vlastního bazénu, je nejvyšší čas hledat vhodný typ a dodavatele.

Četné výhody mají laminátové bazény, které na našem trhu můžete pořídit u renomovaného specialisty s mnohaletými zkušenostmi v oblasti výroby, montáže a servisu. Bazény Balarepo jsou zárukou vysoké kvality, neboť se vyrábějí z nejkvalitnějších materiálů.

Osvěžení a radost

Bazény nám přinášejí příjemné osvěžení v parném létě. Pokud svému bazénu pořídíme také kvalitní zastřešení, můžeme se koupat, i když není venku zrovna velké teplo a příjemně si prodloužíme letní sezónu. Zastřešení bazénů má ještě další výhody: pomáhá chránit bazén před nečistotami i před nechtěným pádem do vody, což je důležité zejména, když máte děti.

Laminátové zahradní bazény se těší největší oblibě, protože jejich montáž je poměrně jednoduchá, jsou cenově dostupnější než bazény betonové nebo železobetonové a oproti levným plastovým nebo fóliovým bazénům přitom mají mnohanásobně vyšší životnost. Není však bazén jako bazén, a proto bychom měli při jeho volbě věnovat náležitou pozornost výběru dodavatele. Společnost Balarepo je nejstarší soukromou firmou, která se zabývá instalací a výrobou bazénů v České republice. Při výrobě používá pouze takové materiály, které jsou zárukou vynikající funkčnosti a dlouhé životnosti bazénů.


Bazén jako prvek zahrady

Zahradní a rodinné bazény patří mezi výrazné prvky, které ovlivňují vzhled celé zahrady. Z estetického hlediska je proto důležité, aby v exteriéru nepůsobily rušivě a staly se vkusným doplňkem prostředí, kde jsou umístěny. Krásný přírodní vzhled dodávají bazénům granitové povrchy.

Standardní i granitové povrchy Balarepo nabízí v široké škále barevných provedení, jako nikdo jiný na trhu. Díky tomu bazén dokonale sladíte s exteriérem zahrady. Výhodou je používaný tepelně - izolační nástřik polyuretanovou pěnou, který má i své podstatné konstrukční přednosti. Díky vysoké tuhosti konstrukce bazénů Balarepo není nutné bazény zateplené polyuretanovou pěnou při zabudování do země obetonovávat, stačí je pouze zasypat soudržnou zeminou. Za zmínku rovněž stojí možnost volby různých technologií (např. v oblasti technologie úpravy vody je to technologie umožňující slanou vodu) a bohatá nabídka doplňků a příslušenství k bazénům.


Perfektní servis

Pokud si pořizujeme bazén, kromě kvality jeho provedení by nás měl zajímat také poskytovaný servis. Součástí servisu velkých dodavatelů je také montáž, údržba a poradenství.

 Na internetových stránkách www.balarepo.cz najdete různé velikosti i tvary zahradních a rodinných bazénů. Díky tomu si můžete vybrat bazén, který se plně přizpůsobí vašim potřebám i velikosti vašeho pozemku a užívat si bez starostí koupání a relaxaci v pohodlí vlastní zahrady.

30.03.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444