Příjemné spočinutí na zakázku

Sedací, lehací a dalo by se říci i polehávací nábytek hraje v našem bydlení stále významnější úlohu. Vhodně vybavený prostor k odpočinku je jedním ze základních požadavků, které dnes klademe na své domovy, navzdory tomu, že v nich zároveň přibývá domácích kanceláří. Tím spíše je totiž nutné, mít zde jako protiváhu místo, kde ve chvílích volna pohodlně a uvolněně  spočineme, abychom nabrali nových sil.

K takovému účelu slouží spolehlivě sedací soupravy, které jsou na našem trhu dostupné v široké škále designů, materiálů, v různé kvalitě i v různých cenových relacích. Pro řadu zákazníků, kterým z různých důvodů nevyhovuje nabídka hotových výrobků, jsou zde firmy, které se zabývají výrobou nábytku na zakázku. 


Na zakázkovou výrobu sedacích souprav je zaměřen i malý podnik s více než deseti lety zkušeností, fungující pod názvem A&A ČEŠPIVO - sedací soupravy. Pokud byste si sedací soupravu, pohovku, křeslo nebo postel rádi nechali vyrobit na míru a zdá se vám to příliš složité, obáváte se neúnosně vysoké ceny nebo si nejste jisti kvalitou, tato rodinná firma by mohla být právě tím, kdo rozptýlí vaše pochybnosti. Své výrobky dodává nejen  zájemcům v Praze, kde sídlí, ale zákazníky má v celé České republice i na Slovensku. Součástí nabízených služeb je doprava i instalace.

Svůj úspěch firma zakládá především na individuálním přístupu ke každému zákazníkovi a na snaze vyjít mu vstříc v těch nejnáročnějších požadavcích. Nejčastěji sem totiž přicházejí zákazníci, kteří na trhu nenašli výrobek odpovídající jejich potřebám, ať už jde o atypický rozměr nebo tvar. Na základě zákazníkovy představy o designu, náčrtku a daných rozměrů navrhnou pracovníci firmy A&A půdorys objednávaného kusu. Není pro ně problém reagovat na jakékoli atypické rozměry bytu, vyřešit různá zakřivení stěn, existenci výklenků apod. Výhodou je i ochota firmy konzultovat detaily v průběhu výroby. Před potažením zvoleným potahovým materiálem si sem mnozí zákazníci chodí vyzkoušet, jestli nový kus nábytku skutečně splňuje jejich představy. Tato praxe umožňuje odstranit jakákoli nedorozumění či případné nedostatky, které mohly vzniknout při zakázkové výrobě podle obrázku zákazníka, návrhu architekta apod.
Elegantní, moderní a kvalitní soupravu firmy A&A ČEŠPIVO - sedací soupravy může mít i ten, kdo hledá výhradně hotové výrobky. Ve vzorkovně je pro tento případ připravenou několik typů sedacích souprav. I v tomto případě se ale zákazníkům nabízí možnost přizpůsobit nábytek individuálním potřebám. Hotové soupravy firma dodává do pouhých pěti dnů, ale i v tomto krátkém termínu si zákazník může přát změnu dvou základních rozměrů.
11.04.2006 | redakce Bydlení.cz
  • SEDAČKY A POSTELE s.r.o.

    Firma se zabývá expresní výrobou sedacích souprav na míru vašeho bytu, nebo prodej hotových z vlastní modelové řady. Zhotoví vám rozměry na přání včetně atypů. Výběr se vyznačuje širokou škálou potahových materiálů. Zařizování interiérů firem. Dodávky po celé ČR za jednotnou cenu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444