Přijeďte se ubytovat zdarma! Hory jsou pořád IN

„Vyzkoušeli jsme pobyt v apartmánu v projektu Apartmány Medvědín a už jsme jej neopustili,“ líčí svou zkušenost pan Martin. Developer UBM Bohemia Development s.r.o. připravil pro své zájemce zajímavou akci, kdy si můžou zkusit, jak se bydlí v jejich nádherných nově postavených apartmánech přímo u sjezdovky zdarma. Pan Martin nám řekl o své zkušenosti s pobytem a koupí apartmánu.

Jak jste přišli na možnost vyzkoušet bydlení v apartmánu na horách?

Jezdíme často v létě i v zimě do Špindlerova Mlýna a využíváme všech možností, které nabízí pro trávení volného času. Proto jsme si zde začali hledat vlastní bydlení, kam bychom mohli jezdit pravidelně, a narazili jsme na nabídku developera UBM Bohemia a jejich Apartmány Medvědín. Nabízejí pobyt v apartmánu na vyzkoušení zdarma, v budoucím domově.
 

Jak byste zhodnotili tento váš pobyt?

Výstavbu projektu jsme sledovali od počátku a už tehdy jsme si říkali, že je v nádherném místě - s výhledem na krkonošské hřebeny, se šumícím Labem pod okny a se sjezdovkou za zády. Realitou se stala kvalitní stylová stavba s moderní a přírodou respektující architekturou. Šli jsme si apartmány prohlédnout a hned na první pohled jsme si je zamilovali. Dýchla na nás celková atmosféra, vůně modřínu, kvalitní interiéry a příjemně nás překvapila nabídka zůstat a zkusit bydlení na zkoušku, kdy nám náklady pobytu po koupi apartmánu budou odečteny z kupní ceny. Pobyt byl tak příjemný, že jsme zůstali a rozhodli se pro koupi.
 
 

Co nakonec rozhodlo, že si apartmán koupíte?

Máme dům se zahradou, ale je příjemné odjet jinam. Není to daleko, můžeme se sbalit kdykoliv a když si někdo z rodiny bude chtít apartmán půjčit, třeba na lyže nebo prázdniny, osloví nás a pojede. Vybírali jsme z 1+kk až 4+kk, věděli jsme, že budeme jezdit i s dětmi, ale čas budeme trávit většinou venku, nebo ho půjčíme rodičům nebo známým, kteří nechtějí využít hotelový pokoj. Rozhodli jsme se pro menší investici s variabilním řešením od architektky a koupili velký apartmán 1+kk. Je výbornou řešením i pro klienty, kteří nekupují apartmán pouze pro sebe, ale zejména na investici.
 

Jak koupě proběhla?

Každý to má po finanční stránce jinak, nebyl problém si vzít hypotéku a investovat tímto způsobem. Investice do nemovitostí jsou stále jistota. A navíc ve Špindlerově Mlýně investují do skiareálu, cyklostezek a služeb pro lidi, tak si myslíme, že má velký potenciál.
 

Plánujete sem jezdit často?

Teď jsme tu skoro každý víkend. Vše je ještě nádherně zelené a začne se brzy měnit, voní to tady podzimem. A i když zrovna počasí nevyjde, ve Špindlerově Mlýně je pořád co dělat. Pod okny máme aquapark, rádi se scházíme s přáteli v místních restauracích a poznali jsme skvělé sousedy. Moc se těšíme na zimu, jak s dětmi nazujeme lyžáky v apartmánu a pojedeme rovnou na vlek - máme ho skoro pod oknem. Má práce mi dovoluje odjet z Prahy na delší dobu, a tak tu plánujeme s dětmi v zimě a o prázdninách zůstat, jak nám škola dovolí.

 

Informace o projektu

  • lokalita: Špindlerův Mlýn vedle lanovky a sjezdovky Medvědín 
  • počet jednotek: 110 apartmánů 1+kk až 4+kk 
  • počet parkovacích stání v suterénu: 116 
  • standardy: zařizovací předměty značek Kaldewei, Hansgrohe, dubové parkety, interiérové dýhované dveře, bezpečnostní vstupní dveře, zabezpečovací zařízení s pohybovým čidlem v každém apartmánu, sklep v suterénu budovy 
  • předpokládaný termín k nastěhování: IHNED 
  • cena: od 2.547.490,- Kč za apartmán 
  • developer: UBM Bohemia Development s.r.o.
25.09.2015 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444