Přijďte si pro myčku, pračku nebo klimatizaci

Trezor Raiffeisen stavební spořitelny ukrývá hodnotné ceny

Myčky, pračky, kávovary, mobilní klimatizace - to vše ukrývá Trezor Raiffeisen stavební spořitelny. Svůj dárek si z něj může odnést každý z vás. Stačí, když v době od 29. srpna do 31. října letošního roku navštívíte některou z poboček Raiffeisen stavební spořitelny (RSTS).

„Motto naší akce zní: Stačí jen přijít, otevřít Trezor a vzít si dárek,“ říká Tomáš Vášáry, ředitel marketingu RSTS. Upřesnil, že ve hře jsou drobnosti jako sada nářadí pro kutily nebo reklamní předměty, ale také ceny v hodnotě okolo 10 tisíc korun, nař. přístroj na italské espreso nebo kapesní přehrávač hudby ve formátu mp3 iPod od značky Apple.
„Nikdy se dopředu neví, jaká výhra se v Trezoru právě objeví,“ dodává Tomáš Vášáry. O tom, jestli v Trezoru naleznete výhru v ceně několika desítek korun či stovek korun nebo hlavní výhru za 10 000 Kč podle něj rozhoduje pouze trocha štěstí. „Každopádně ale platí, že nikdo neodejde s prázdnou,“ upozorňuje Tomáš Vášáry.

Jak dále doplnil, Trezor je ve skutečnosti počítačový program. Dostane se do něj každý držitel unikátního vstupního kódu, který je uveden na letácích a dalších reklamních materiálech, případně ho lidé obdrží přímo na poradenských místech RSTS. Při vstupu do trezoru je třeba uvést kontaktní údaje. „Poslední formalitou je podpis každého účastníka soutěže pod připraveným prohlášením, že souhlasí s pravidly akce,“ upřesňuje Olga Sedláčková z Raiffeisen stavební spořitelny.

Trezor se koná na všech poradenských místech Raiffeïsen stavební spořitelny s výjimkou regionálních ředitelství. Jejich kompletní seznam včetně adres je možné najít na www.rsts.cz nebo zavolat na infolinku 800 11 22 11. Drobné dárky si výherci odnesou ihned s sebou. Na hlavní ceny jim bude vystaven certifikát a výhru jako takovou obdrží nejpozději do 3 týdnů po ukončení akce.

03.10.2005 | Tisková zpráva

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444