Při koupi granitového dřezu už nemusíte váhat

- jistota jsou granitové dřezy Schock

Přesně ty granitové dřezy, které byly v minulosti českými zákazníky nejvíce požadovány, nabízí na našem trhu elitní značka SCHOCK, nyní navíc s následujícími výhodami:

1. Značkové dřezy Schock jsou vyrobeny z vlastního osvědčeného patentovaného materiálu a léty prověřenou technologií, Jsou - jako jediné - vylepšeny antibakteriálními vlastnostmi působícími po celou dobu životnosti.

2. Značkové dřezy Schock v akci, na rozdíl od tzv. „levných dřezů “, mají skutečně praktické a použitelné rozměry, design a prvotřídní materiál.

3. Nejprodávanější modely jsou nyní ve Speciální akci Schock. Při zachování špičkové kvality výrobků je cena pod 8500 korun bez DPH, což v dané nejvyšší třídě granitových dřezů nemá konkurenci.

4. Akční dřezy jsou skladem nebo k dodání do 2 pracovních dnů.

 

Po dobu trvání Speciální akce Granitové dřezy Schock, lze zboží žádat a zakoupit u kvalitních dodavatelů kuchyní po celé ČR, jen u vybraných internetových obchodů a konečně i přímo na webu českého zastoupení http://eshop.schock.cz/

bydlinekZajímavosti

Trvalé antibakteriální vlastnosti granitových dřezů Schock jsou dosaženy přídavkem iontů stříbra přímo v základním materiálu CRISTALITE® i CRISTADUR® .

SCHOCK GmbH je německý výrobce specializovaný na vývoj materiálů a technologií pro výrobu granitových dřezů. V kompletní nabídce má více jak 40 designových modelů a v současné době nejvíce, tj. 23 barevných provedení. Jeho poslední patentovanou novinkou je materiál CRISTADUR®, nanogranit nové generace. Historií v oboru i současným postavením je Schock GmbH nejvýznamnějším výrobcem v oboru kuchyňských dřezů z kompozitních materiálů. Více na: www.schock.cz

23.06.2008 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444