Prezident Whirlpool Corporation získal prestižní ocenění za personalistiku

Jeff M. Fettig, prezident a generální ředitel společnosti Whirlpool Corporation, získal ocenění Human Capital Advantage Award za rok 2007. Prestižní cenu v oblasti řízení lidských zdrojů uděluje poradenská společnost Hunt-Scanlon Advisors.

Smyslem každoročně udílené ceny je vyzdvihnout pracovníky vrcholového vedení, kteří se zvláštním způsobem zasadili o kvalitní řízení lidských zdrojů a současně dokázali zvýšit hodnotu společnosti pro akcionáře.
„Nejlepší investice zaměřené na ziskový růst našeho podnikání jsou investice do vlastních zaměstnanců,“ uvedl Jeff Fettig. „Celý svět i podnikatelské prostředí se výrazně mění, a tak i společnost Whirlpool změnila svůj přístup k výchově talentů a vedoucích pracovníků. Toto ocenění je holdem všem pracovníkům ve firmě Whirlpool, kteří přispěli ke změně našich postupů v oblasti rozvoje zaměstnanců, a tím pomohli zvýšit hodnotu pro naše akcionáře.“
Hodnoty akcií firmy pod vedením Fettiga vzrostly o více než 50 procent a společnost Whirlpool se dostala na seznam 100 nejpokrokovějších firem časopisu Business Week. Kromě toho byl Whirlpool časopisem Business Ethics sedmkrát zařazen mezi 100 nejlepších firemních občanů (Best Corporate Citizen), zahrnut do indexů Dow Jones Sustainability a FTSE4Good a oceněn mnoha dalšími organizacemi za své aktivní prosazování sociální odpovědnosti. Fettig rovněž získal ocenění CEO Leadership Award od časopisu Diversity Best Practices a firma samotná byla nedávno zařazena do seznamu Top Companies for Leaders časopisu FORTUNE za rok 2007.

31.10.2007

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444