Přes internet postavíte již také dům a vybavíte koupelnu

Společnost Internet Mall, provozovatel největší sítě internetových
obchodů v České republice nabízí nyní možnost všem zákazníkům v ČR levně vybavit koupelnu nebo nakoupit levně stavební materiál. Na adrese www.levnastavba.cz najdete nabídku více než 5000 položek; například zdicí materiály, střešní krytiny, izolace a nyní i kompletní vybavení koupelen. Sortiment bude dále rozšiřován o nabídku zboží vnitřní výbavy domu a další komodity pro interiérovou stavbu.

Největšími výhodami, které nový obchod nabízí je především úspora času a peněz. Zákazník nemusí objíždět kamenné stavebniny či koupelnová studia a zjišťovat ceny jednotlivých materiálů. Vše nalezne na jediném místě a může se spolehnout, že i při nákupu menšího množství dostane výhodnou cenu. Při větších objemech se podmínky zpracovávají individuálně přímo na míru zákazníkovi. Většinou  automaticky získává dopravu zdarma po celé ČR a je mu vždy přidělena další sleva, která na konci dosahuje výše až několika deseti tisíců korun oproti standartním cenám.


„Prodávat koupelny a stavebniny přes internet není zcela běžnou záležitostí, a tak jsme se rozhodli využít možnosti, které nám trh nabídl. Vzhledem k cenám našeho zboží, které jsou až o 30 % nižší než v běžných stavebninách, dokážeme zákazníkovi ušetřit velké částky, nehledě na úsporu jeho času“, potvrzuje Ondřej Fryc, generální ředitel sítě internetových obchodů Internet Mall.


 

Nabídka veškerého sortimentu je přehledně členěna a doplněna o množství technických parametrů. Je tak přístupná širokému okruhu zájemců sahajících od odborníků po laiky, kteří mohou mohou před nákupem konzultovat svoje dotazy s pracovníky zákaznického servisu. Samozřejmostí je i zprostředkování dopravy na místo určení nebo osobní vyzvednutí v pražském regionu a platba v hotovosti.


Každá objednávka, zaslaná přes internet či zdarma zadaná telefonicky, je vždy do 24 hodin od objednání potvrzena. Se zákazníkem jsou pak řešeny jeho individuální požadavky týkající se dodání materiálu, termínu doručení a ceny případné dopravy. Objednaný materiál lze zaplatit hotově, bankovním převodem, online eBankou, platební kartou nebo na splátky a to i bez nutnosti návštěvy kamenné provozovny.

23.06.2006 | Tisková zpráva

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444