Přejete si koupelnu v secesním stylu?

Koupelna je rovnocennou a významnou součástí interiéru a na její vybavení klademe stále vyšší technologické i estetické nároky. Výběr zařizovacích předmětů, obkladů, dlažeb i koupelnového nábytku, který je na trhu k dispozici, nám umožňuje dát tomuto důležitému prostoru jedinečnou atmosféru v dokonalém souladu s naším vkusem a životním stylem.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Společnost Los Kachlos uvedla na český trh novou sérii španělského koupelnového nábytku, jehož historizující vzhled ocení zejména milovníci elegance a luxusu. Ručně vyráběná komoda se zrcadlem dokáže svým originálním zpracováním dodat vaší koupelně nezaměnitelný nádech starobylé elegance.


Kompletní série Louisiana zahrnuje ručně zhotovený nábytek, mramorovou desku, porcelánové umyvadlo, osvětlení a postranní skříňku. Pro výrobu umyvadlové skříňky a zrcadlového rámu byla použita divoká borovice, která je opatřena přirozenou patinou a bronzovým dekorativním kováním. Povrchová úprava nábytku se provádí ve třech barevných variantách: Palisandro – tmavá, Blanco Venecia – bílá a Teja – okrová, horní deska lze vybrat až z osmi typů mramoru.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Koupelnová sestava Louisiana je k dispozici ve dvou velikostních provedeních - v šířce 106 cm anebo 147 cm (dvojumyvadlo). Hloubka obou verzí je 60 cm, díky čemuž nábytek skýtá dostatečný úložný prostor. Komodu jde dále kombinovat se 149 cm vysokou postranní skříňkou o rozměrech 65x44 cm.


Zrcadlo je k dispozici rovněž ve dvou velikostech, a to 99x107 nebo 138x109 cm, a osvětlení k němu lze volit v barvách bronz, chrom nebo zlato.


www.loskachlos.cz

02.04.2012 | PR
  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444