Představujeme soutěžní výhry

AirStocking - chůzi odolné punčochy, které neucítíte

Pod názvem AirStocking se skrývají punčochy nové generace ve formě pudru, do něhož byly odlehčeny opravdové hedvábné punčochy.

Abychom naše čtenářky seznámili s tímto novým japonským výrobkem, zařadlili jsme jej mezi ceny soutěží BYDLENÍ.CZ. Stačí jen nastříkat, rozetřít dlaněmi a vaše nohy budou vypadat krásně hebce, aniž byste si musela obléci opravdové punčochy. Při použití těchto jedinečných punčoch ve spreji se nohy nemohou nikdy zapařit a také nejsou zbytečně stahovány. Velmi praktické je používat AirStocking do otevřených bot, do nichž se běžné punčochy nehodí, protože zesílené špice nepůsobí příliš esteticky a - na rozdíl od hedvábných AirSticking - zakrývají nalakované nehty.
Balení výrobku AirStocking

Odborné vyjádření k výrobku

Dovolte mi. abych se touto cestou vyjádřila k výrobku AirStocing - punčochy ve spreji. který považuji na základe zkoušek provedených na našem pracovišti, za výrobek mimořádné kvality Výrobek vaší společnosti AirStocing - punčochy ve spreji byl posuzován z hlediska bezpečnosti pro zdraví osob ve Státním zdravotním ústavu a byl shledán jako zdravotně nezávadný pro deklarovaný účel a způsob použití.
Tento výrobek obsahuje ingredience, které splňují nejen požadavky na bezpečnost a kvalitu pro kosmetické účely, ale mají i významné ochranné vlastnosti. Celý výrobek poskytuje podobný stupeň ochrany jako tzv.Tekuté rukavice, které se doporučují k aplikaci na ruce před zahájením práce v prostředí, které obsahuje škodliviny chemické nebo mikrobiální Poskytují tedy dočasnou ochranu před dráždivými látkami, alergeny nebo mikroby při respektování fyziologických potřeb kůže, tj.prodyšností. Chrání organizmus před vlivy zvenčí, ale umožňují dýchání, perspiraci kůže směrem ven. Jsou proto výhodnější, než neprodyšné syntetické materiály.
Hlavní složkou, která zajistí po aplikaci rozprostření mikrofilmu na kůží jsou cyclomethicone, dimethicone, cyclopentasiloxane a trimethylsíloxysilicate. Kysličníky železa (Iron oxides) zajišťují příjemné zabarvení, které je bezpečné, nebof pigmenty na bázi železa jsou zdravotně zcela nezávadné. Složky přírodního hedvábí, které výrobek obsahuje, přispívají k sametovému charakteru mikrofilmu, který je zcela nedráždivý a navíc hedvábí váže přirozenou vlhkost v kůži a brání jejímu vysychání. Aktivně hydratační účinky na kůži. které se tak blíží účinkům pleťového krému, máji i další složky přípravku, kterými jsou : Camelia Sinensis Extract a aminokyseliny jako jsou alanin, lysin.arginin. glycin. glufamová kyseliny threonin a prolin. Tyto aminokyseliny jsou řazeny mezi tzv.esenciální (nezbytné) aminokyseliny, které jsou základními nezbytnými složkami správné výživy, V případě vašeho výrobku lze tedy říci, že jeho aplikace na kůži nejen že kůži chrání, ale dodává zároveň kůži nezbytné vyživující látky, podporuje tak její zdravý metabolismus a hydratuje ji. Další významnou složkou přípravku je caffein (kofein), který podobně jako v řadě masážních přípravků podporuje mikrocirkulaci krve v kůží. zlepšuje prokrvení. případně prohřátí a opět tak podporuje přirozený metabolismus kůže a její tonus. Ostatními složkami přípravku jsou látky pomocné a konzervační. Jde o látky, které se používají rovněž v kosmetických prostředcích, jsou bezpečné a jsou zapracovány v množstvích, které splňují limity povolené do kosmetických prostředků.
Souhrnně lze tedy váš výrobek označit za výrobek, který ve smyslu ochrany kůže před nežádoucími vlivy životního prostředí má charakter ochranné pomůcky, zároveň poskytuje nadstandardní péči o kůží jako kosmetický prostředek a navíc naplňuje i funkci dekorativní, která je rovněž jednou ze základních funkcí, kterou kosmetické prostředky poskytují.

MUDr. Dagmar Jírova
vedoucí NRC pro kosmetiku Praha
25.11.2004 | redakce

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444