Představujeme nový vzorový dům společnosti G SERVIS v Ostravě

Konec předminulého týdne nepatřil jen výstavě IBF 2011 a s ní spojené akci společnosti G SERVIS „VRATKA DPH 20 %“.  V pátek 15. dubna 2011 byl otevřen nový vzorový dům EXCELENT v Ostravě-Mariánských Horách (naproti Sconto nábytku). Vzorový dům je postavený podle typového projektu rodinného domu EXCELENT. Stavbu realizovala firma RD STYL, a.s., která se specializuje na cihlové rodinné domy na klíč.

Během prohlídky si uděláte konkrétní představu o třech koupelnách, moderním dispozičním řešení a nadstandartním, architektem vybaveném prostoru. Jistě budete překvapeni prostorností a dispozicemi domu EXCELENT, který uspokojí i početnější rodinu.

Stavba vzorového domu od prvního kopnutí po uvítání prvního návštěvníka trvala pouhé čtyři měsíce.  Obvodová konstrukce domu je nezateplená a tvořena pálenými bloky od firmy POROTHERM a to 44 EKO+ na tepelně izolační maltu POROTHERM TM. Střešní krytina rodinného domu EXCELENT je z pálených tašek od firmy TONDACH. Okna dodává WINDEK a mají pětikomorový profil SALAMANDER s izolačním trojsklem 4-14-4-14-4. Větrání domu je přirozené a zdrojem tepla je plynový kondenzační kotel společnosti THERMONA.

Máte bujnou, avšak nedokonalou fantazii v souvislosti s přenesením projektu domu z obrázku do reality? Nestačí vám pouze informace z internetu, katalogu domů a realitu Vám nedokáže přiblížit  ani 3D pohled? Přijeďte se podívat do nově otevřeného vzorového domu EXCELENT.  Kromě prohlídky rodinného domu na klíč v reálném provedení zde zjistíte i podrobné informace o projektech společnosti G SERVIS, pozemcích a obdržíte nabídku na stavbu rodinných domů na klíč. Firma RD Styl bude mít v domě stálou obsluhu včetně bytové architektky, která každému zájemci o stavbu domu s firmou RD STYL, a.s. ZDARMA navrhne interiér. Otevřeno je každý den od 10 do 17 hodin.

NOVINKA – konzultace již i v Ostravě!

Chystáte se stavět? Vybíráte svůj rodinný dům a nevyhovuje vám umístění našich poradenských kanceláří? Otevřením vzorového domu v Ostravě jsme pro vás připravili možnost sjednat si konzultaci s projektovým poradcem v další lokalitě naší země. Projektový poradce vám velice rád pomůže vybrat a připravit rodinný dům podle vlastností pozemku a vašich představ o budoucím bydlení. Projedná s Vámi i možné úpravy domu tak, aby splňoval všechny Vaše požadavky. Neváhejte, kontaktujte nás a dohodněte si konzultaci. Termín osobní konzultace je nutné vždy předem telefonicky dohodnout na zákaznické lince 568 845 000.

Více informací o vzorovém domě a jeho provozu získáte na www.rdstyl.cz nebo na naší zákaznické lince 568 845 000.

Základní parametry domu EXCELENT:

Počet místností: 5+1
Zastavěná plocha:148,40 m2
Obytná plocha:199,20 m2
Cena projektu: 39.500,- Kč
Orientační cena stavby „na klíč“: 4.590.000,- Kč
Měsíční splátka hypotéky: 18.779,- Kč

     

29.04.2011

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444