Představení nové ložnice Elen

Od čtvrtka do neděle 24. března měli všichni zájemci o nové trendy v oblasti bydlení možnost navštívit několik souběžně probíhajících veletrhů. For Furniture hostil i společnost JELÍNEK - výroba nábytku s.r.o., kterou redakce BYDLENI.CZ navštívila s kamerou.

Firma JELÍNEK -  výroba nábytku s.r.o. je společnost s mnohaletou tradicí, která patří k nejvýznamnějším výrobcům nábytku. Firma se vedle ložnic, obývacích stěn, sedaček a jídelních sestav důkladně věnuje i vývoji zdravotních matrací. Důležitým krokem v této etapě bylo vyvinutí inovovaného typu zdravotní matrace SÁRA, která byla dokonce šestkrát oceněna značkou kvality CZECH MADE. 

Co JELÍNEK představoval na veletrhu

Na veletrhu For Furniture společnost JELÍNEK -  výroba nábytku s.r.o. představila novou ložnici ELEN, která je vyrobena z bukového nebo dubového masivu. Povrch postele i nočních stolků je ošetřen kvalitním lakem a v souladu s přírodou ošetřen olejem. Zákazník si může vybrat z širokého spektra odstínů moření nebo navrhnout vlastní představu. Tým BYDLENI.CZ se na vlastní kůži přesvědčil o funkčnosti polohovací postele a byl informován o inovativních zdravotních matracích.

Více o prezentaci společnosti JELÍNEK naleznete ve videu.

Novinky společnosti JELÍNEK - výroba nábytku s.r.o.
28.03.2013 , autor: Jana Koenigová , kamera: Tereza Gladkovová

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444