Předokenní rolety zaručí klidný spánek

Pohled na dům s roletami s bazénem

Pohled na dům s roletami s bazénem

Vlastníte dům či byt u komunikace s vysokou hustotou provozu a nemůžete kvůli hluku v noci spát? Existuje pohodlné řešení. Pořiďte si předokenní rolety MINIROL, které vám nabídnou nejen klid, ale i spoustu dalších výhod.

Detail předokenní rolety na terase domuMimo ochrany před hlukem mají předokenní rolety MINIROL další výhody, pomůžou vám ke snížení tepelných ztrát a tím ušetříte za teplo, které vám zbytečně uniká skrze okna. Dále rolety ochrání vaše okna před případným poškozením vlivem krup, silného větru a v neposlední řadě také zkomplikují případnému zloději vloupání do vašeho domu nebo bytu. Perfektní zatemnění vám dodá pocit soukromí a bezpečí.

Předokenní rolety MINIROL se dělí do dvou základních skupin dle umístění roletového boxu. Jsou to rolety pro dodatečnou montáž a rolety do novostavby.

Předokenní rolety pro dodatečnou montáž
Roletový box se umísťuje na venkovní zdivo nebo do výklenku okna a je viditelný. Moderní lamely značky MINIROL vám zaručují minimální velikost krycího boxu, a tak není rušen design vašeho domu. 
Předokenní rolety v dřevěné imitaci s bazénem

Předokenní rolety do novostavby
Rolovací box může být řešen zaomítací variantou pod omítku nebo v roletovém překladu.  

Ovládání

K ovládání předokenní rolety MINIROL můžeme využít šňůru, popruh, kliku, pružinu nebo zvolit nejpohodlnější řešení – motorické ovládání, kde je možnost využít dálkové ovládání. Motorické ovládání zajišťuje stálý a neměnný pohyb pancíře předokenní rolety, a tím značně prodlužuje životnost celého systému. Barevné provedení předokenní rolety není nijak limitováno. Roletu dostanete přesně podle vašeho požadavku.

Pokud byste potřebovali poradit či dozvědět se více informací, využijte možnosti poptávky.
23.07.2014 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Dřevoterm, s.r.o. - Stínicí technika PAVON

    Jsme přední český výrobce stínicí techniky značky PAVON s tradicí již od roku 1889. Vyrábíme rolety , roletožaluzie den a noc , skládané rolety plisé , japonské stěny , rolety pro střešní okna , římské rolety , vertikální žaluzie , sítě proti hmyzu , mechanické i motorové clony pro dopravní prostředky a další. K roletám nabízíme mnoho doplňků a příslušenství, včetně automatizace . Pečlivě dbáme na kvalitu používaných materiálů a zpracování, proto vám naše produkty budou spolehlivě sloužit mnoho let.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444