Pražský veletržní areál v Letňanech tentokrát pro bydlení, zahradu a celou rodinu

Veletrhy FOR HABITAT a FOR FAMILY

Ve dnech 5. – 8. března proběhne v Pražském veletržním areálu v Letňanech veletrh FOR HABITAT, který doprovodí souběžně probíhající veletrhy pod hlavičkou FOR FAMILY – FOR GARDEN, FOR KIDS, FOR SENIOR a FOR TRAVEL.

Letos již 16. ročník veletrhu bydlení FOR HABITAT má být mnohem pestřejší než v předchozích letech a více pozornosti chce pořadatel, společnost ABF, a.s., věnovat oblasti designu a moderním trendům v interiéru.

 

Chybět nebudou ani stavební firmy a sekce Nové možnosti bydlení, ve které se představí řada developerských projektů prezentující široké portfolium bytů, rodinných domů a rezidencí.

Na veletrhu budou mít návštěvníci příležitost inspirovat se nejžhavějšími novinkami a nakoupit za výhodné ceny, budou zde rovněž k dispozici odborníci, připravení zodpovědět vám veškeré dotazy týkající se bydlení. Větší prostor bude mít na veletrhu sekce designu. Prestižní firmy z oboru budou prezentovat své novinky v části Trendy interiér. Tato výběrová výstava bude koncipována jako inspirativní nadstavba pro návštěvníky s nabídkou kreativního a moderního přístupu návrhářů a výrobců.

 

Kromě expozic vystavovatelů, můžete navštívit i bohatý doprovodný program, který bude připraven, jak pro běžné návštěvníky, tak i pro odbornou veřejnost. V konferenčním centru proběhne např. přednáška pod názvem „Bytová problematika“, na které promluví náměstek ministra pro regionální, územní a bytovou politiku Ing. Milan Půček, MBA, PhD

Více informací o veletrhu, jeho vystavovatelích a doprovodném programu naleznete na www.forhabitat.cz.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

FOR GARDEN

Návštěvníci veletrhu FOR GARDEN se mohou těšit na přehlídku zahradního vybavení a techniky, doplňků, rostlin, zavlažovací techniky či jezírek. Europaen service představí například ukázkovou zahradu s modulací terénu a Svaz zakládání a údržby zeleně chystá prezentaci koupacího jezírka. Chybět nebude ani inspirativní doprovodný program, jako například cyklus seminářů Trendy při tvorbě zahrad II, jenž bude opět připravován ve spolupráci se Svazem zakládání zeleně, Společností pro zahradní a krajinářskou tvorbu a Českým svazem perenářů. K těmto organizacím se navíc připojí Český svaz ochránců přírody JARO Jaroměř a Svaz školkařů ČR. Ve velkém konferenčním sále PVA Letňany zazní témata jako Koupací jezírka, Zahrada roku 2008, Vřesoviště – Barvy pozdního léta, Trvalka sezóny 2009, Invaze nebo Živé zahrady. Semináře, které jsou určeny především odborné veřejnosti, proběhnou v pátek 6. března 2009 od 11 hodin.

Neméně zajímavý program nabídne i výběrová výstava a soutěž „Bydlíme na zahradě“ Exteriér Trendy. Cílem této výstavy a soutěže je představit návštěvníkům vývoj a směřování trendů v realizacích zahrad. Dokonalé dílo tvoří každý detail v kompozici zahrady. Vystavovatelé se budou prezentovat miniexpozicemi, ohraničenými proutěnými rohožemi.


„Pro návštěvníky veletrhu FOR GARDEN a další souběžné akce je připravena velká soutěž o ceny. Hlavními taháky budou např. víkendový pobyt pro dvě osoby v italských Alpách nebo zahradní nábytek. Více o veletrhu, jeho programu a partnerech naleznete na stránkách www.for-garden.cz.


Pokud se chcete na veletrhy podívat, cestu vám usnadní nově otevřená stanice metra Letňany, která je téměř u bran výstaviště.

04.03.2009
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444