Praktická a elegantní - vinylová plovoucí podlaha

Vzhled podlahové krytiny významně přispívá k celkové podobě interiéru. Její výběr podléhá náročnosti provozu, charakteristice zařízení místnosti a samozřejmě i přáním uživatelů, pro které je vodítkem rovněž cena materiálu. Jednou z možností při výběru je i nová vinylová plovoucí podlaha Fatra Click.

Tato nová podlahová krytina vyhovuje vysokým nárokům na elegantní design a zároveň plní všechny požadavky na praktičnost. Kolekce Fatra Click s 10 elegantními vzory dřeva je ideálním řešením pro všechny domácnosti, které z různých důvodů odmítají klasické PVC či laminátovou podlahu, nebo se bojí dřevěné podlahy, která vyžaduje citlivější zacházení a náročnější údržbu a také velmi často znamená vyšší pořizovací náklady.

Díky své konstrukci má Fatra Click řadu vynikajících vlastností. Je vyrobena ze 3 vrstev. Základ tvoří HDF deska s tloušťkou 6,8 mm, se zvýšenou odolností proti vlhkosti, která je opatřena zvukově izolační vrstvou korku. Vrchní část tvoří PVC materiál s velkoformátovým tiskem vzoru s PUR úpravou a nášlapnou vrstvou o šířce 0,4 mm.

V porovnání s laminátovou podlahou u vinylové podlahy chybí tzv. „dutý efekt“ dopadu předmětů na podlahu. Výsledný pocit z došlapu na vinylovou podlahu je tak mnohem příjemnější a přirozenější než u laminátu. Pokud tedy zákazníkovi záleží na dobrých sousedských vztazích, chce mít při návštěvě klid od dupotu a hluku dětských hrátek nebo prostě v tichu relaxovat, je jednoznačně vinylová podlaha Fatra Click nejlepší variantou.

Velmi odolné a zároveň pružné palubky Fatra Click jsou vyráběny v rozměrech 915 x 305 mm a lze je v podstatě umístit do všech prostor vašeho bytu. Fatra Click je také vybavena zámkem UNICLIC, který umožňuje snadnou pokládku plovoucí způsobem bez nutnosti pokládky jakékoli podložné vrstvy.

Vinylová podlaha Fatra Click rozhodně patří mezi současné hlavní trendy ve vybavení interiéru. Je velmi odolná proti opotřebení, špíně a zároveň je nenáročná na údržbu, protiskluzná, má velmi dobré tepelně-izolační vlastnosti a je vhodná pro alergiky. V porovnání s ostatními přírodními materiály (např. dřevěnou podlahou) je teplejší a vhodná i pro pokládku na podlahové topení.

Podlaha Fatra Click Vám bude sympatická svou dostupností, příjemným, kultivovaným vzhledem, ale i desetiletou garancí a výhodnou cenou. Pro spotřebitele, který zakoupí podlahu v obchodní síti V-podlahy je to 739,- Kč/m² (bez DPH).

Hlavní výhody vinylové plovoucí podlahy Fatra Click:

  • moderní vzhled
  • odolná proti pádu předmětů
  • odolná proti vlhkosti a vodě
  • teplá, příjemná na dotek
  • dobré zvukově-izolační vlastnosti
  • snadná údržba
  • lehce opravitelná
  • snadná a rychlá montáž plovoucím způsobem
25.04.2011 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444