Pragointerier zahájil

Pod svým heslem

Pod svým heslem "S námi ovládáte světlo" láká k návštěvě svého projasněného stánku společnost ABB

Celý Průmyslový palác, oba Křižíkovy pavilony i montovaná hala u hlavní vstupní brány do areálu Výstaviště v Praze-Holešovicích jsou ode dneška až do neděle zaplněny výstavními expozicemi z nejrůznějších oborů týkajících se bydlení. Mezinárodní veletrh Pragointerier tak nabízí svým návštěvníkům příležitost připravit se důkladně na jarní měsíce, kdy lidé změny a zlepšení ve svém bydlení realizují nejčastěji.

Koupelny vždycky aktuální

 

K nejvyhledávanějším expozicím patří ty, které předvádějí vybavení koupelen. Atraktivní novinky z této oblasti najdete u stánku společnosti Sanitec (A 79). Jde například o výrobky rozšiřující řadu Renova Nr.1 PLAN od německého výrobce KERAMAG - koncept koupelnových skříněk pod umyvadla 60, 65, 85 a 100 cm, postranní nízké a vysoké skříňky a elegantní zrcadlové skříňky se zásuvkou, vypínačem, klasickým i nočním osvětlením. Skříňky jsou dodávány s lesklým, snadno udržovatelným a odolným povrchem v odstínech bílá, rubínová, cappuccino, wenge a zebrano. Korpusy skříněk jsou k dispozici v matném bílém provedení nebo jasanu. Vynikající kombinace designu a funkce. Na výrobky Renova Nr.1 Plan platí prodloužená záruka 10 let, na keramiku s extrémně hladkou, snadnou čistitelnou glazurou KeraTect® je pak záruka plných 30 let.
   
Koupelnový nábytek Primo značky KOLO zaujímá klasickým tvarem a originálním spojením s keramikou. Svou symetrií a prostými, kubickými bloky navazuje na novodobé designové proudy. Karamelově dubové korpusy a bílá dvířka, zajímavě zvýrazněná čtvercovou stříbrnou úchytkou, podtrhují moderní vzhled prostoru. Hřejivé barvy nábytku zvýrazní pocit útulnosti a tepla domova, jejich symetrie zajistí rovnováhu koupelnového interiéru. Stejně jako ostatní nábytek KOLO je vyroben z materiálů odolných proti plísním a vlhkosti, 5 let záruka na keramiku, nábytek i vanu umožňuje spokojené užívání bez starostí po mnoho let. Ke koupelně Primo patří také tvarově sladěná vana se stejným názvem.

Pro zájemce o rodinný dům


U stánku 29 v hale A, kde se představuje Agentura Náš dům, si návštěvníci mohou zakoupit publikace rodinných domů s výstavní slevou a získají zde veškeré informace o projektech rodinných domů z nabídky firmy. Získat zde mohou i kupon na slevu 10% z ceny typové projektové dokumentace. Zakoupení projektu rodinného domu představuje další příjemné výhody - slevové kupóny na vybrané materiály a výrobky renomovaných firem až do výše 25%. Kromě slevových kupónů dodá Agentura Náš dům k projektu i cenové nabídky na materiály a výrobky vybraných firem.

Rozšiřte si prostor k bydlení 


Nepřehlédnutelný červenočernobílý stánek, který najdete v hlavní montované hale pod číslem 82, patří společnosti City Self Storage. Tato firma poskytuje svým zákazníkům velmi praktické služby - nabízí k pronajmutí skladovací prostory, kam můžete odložit kusy nábytku, sezónní vybavení, zkrátka cokoliv, čeho se nechcete zbavit, ale co momentálně nepotřebujete a co vám doma zbytečně zabírá prostor. Také např. jarní renovace vašeho bytu může s touto možností dočasného uskladnění proběhnout mnohem snadněji a příjemněji. Pro návštěvníky veletrhu připravila firma speciální kartičky se slevou 50 %. Na stánku si lze prohlédnout vzorovou kóji a udělat si představu, jak skladovací koncept self-storage vypadá. Dostanete zde i informace o kompletním sortimentu obalového materiálu, který firma rovněž prodává. Zájemci si mohou zboží na místě objednat, k odběru bude připraveno v některé z dohodnutých prodejen už v pondělí.


 

01.02.2007 | redakce Bydlení.cz
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444