Povlečení z mikroplyše zahřeje i největší zmrzlíky

Blíží se chladné zimní noci a spousta z nás potřebuje více než jen teplé peřiny, abychom se opravdu zahřáli. Pokud se to týká i vás, rozhodně byste neměli přehlédnout měkké a hřejivé povlečení z mikroplyše.

Potřebujete při svém zimním spánku dostatek tepla a klasický flanel už vás nebaví? Pak je načase vyzkoušet nejnovější hit současných ložnic - povlečení z mikroplyše, které dodá na jedinečnosti a navíc krásně zahřeje. Že ho ještě neznáte?

Co je vlastně mikroplyš?
Povlečení z mikroplyše je vyrobeno ze 100% polyesteru – mikrovláken se speciální úpravou, díky které je povlečení neuvěřitelně měkké, hebké a velmi příjemné na dotek. Husté a jemné chloupky dodávají povlečení sametový a luxusní vzhled. Z tohoto materiálu se v současnosti vyrábí nejen povlečení, ale i prostěradla nebo dekorační polštářky.
Jaké jsou výhody mikroplyše?

  • Výborné termoregulační vlastnosti, vysoká hřejivost, kterou oceníte v zimních měsících, ale rozhodně se nemusíte bát používat mikroplyš po celý rok,
  • měkkost a jemnost,
  • vhodné i pro alergiky,
  • mikroplyš je rychleschnoucí
  • nevytváří žmolky, nepouští chlupy 
  • nemusí se žehlit.
Tip pro vás: pro ještě větší pohodlí doplňte povlečení prostěradly z mikroplyše, které mají stejné vlastnosti a jsou stejně měkká.
Mikroplyš nebo flanel?
Mikroplyš je samozřejmě díky své hřejivosti velkou konkurencí pro již tradiční flanelové povlečení. Které povlečení si tedy vybrat? V první řadě je třeba si říct, jakému materiálu dáváte přednost. Pokud jste bezvýhradným zastáncem 100% bavlny, je pro vás flanel samozřejmě jasnou volbou. Pokud se ovšem nebráníte novým materiálům a dáte přednost větší praktičnosti, určitě vsaďte na mikroplyš a uvidíte, že nebudete litovat.

Širokou nabídku povlečení z různých materiálů naleznete na e-shopu www.4home.cz.
08.10.2014 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444