Potřebují vaše místnosti oživit? S produkty Kazeto to bude hračka

Jak můžete svůj domov proměnit rychle a za málo peněz? Váš interiér dokážou zpříjemnit dobře zvolené doplňky. A u úložných boxů a kufříku od společnosti Kazeto to platí dvojnásob. Kazeto nabízí množství různých typů, které se liší velikostí, tvarem, barvou nebo motivem. Stačí si jen vybrat.

Úložné boxy a kufříky od firmy Kazeto plní v interiéru hned několik funkcí. Zútulní a oživí domov, pomohou uskladnit mnoho věcí a v neposlední řadě vypadají zkrátka dobře.

Protřiďte, uklidťe a schovejte

Kde schováváte dopisy od starých přátel z mládí? A kde máte uloženy černobílé fotografie po babičce? Udělejte si pořádek v šicích potřebách, poskládejte si své šátky a proberte šperky. Všechny milé drobnosti můžete ukládat v designových úložných kufřících a boxech. 
 

Kazeto jako slušivý doplňek do každé místnosti

V případě produktů společnosti Kazeto není příliš omezení, kde je využít. Kloboukovky budou slušet vašemu obývacímu pokoji, dětské kufříky a úložné boxy najdou uplatnění v dětských pokojíčcích a takové retro kufry se stanou ozdobou ložnice. Kufřík Kazeto si můžete vzít také s sebou na cesty - jako módní doplněk ozvláštní váš styl a zajistí dostatek prostoru na veškeré nezbytnosti.


Celý sortiment naleznete na www.kazeto.cz.
10.10.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444