Potřebujete nové dveře? Využijte akce 4+1 na dveře Erkado

Dveře, ať už venkovní nebo interiérové, jsou vizitkou majitele. Dávno přestaly plnit pouze svou funkční roli a staly se prvkem s estetickou hodnotou. Vhodně vybraný dekor dveří dokáže proměnit vzhled interiéru k nepoznání. A co vaše dveře? Nepotřebují výměnu?

Stavíte? Rekonstruujete? Pak jistě budete hledat výrobce interiérových dveří. Nepodceňujte výběr a obraťte se na ERKADO, výrobce interiérových a vchodových dveří. Zde máte zaručen profesionální servis a kvalitu celého sortimentu. ERKADO má totiž historii.

S dlouholetou historií za zády

ERKADO je příkladem úspěchu malé rodinné firmy, jejíž začátky spadají do roku 1976, kdy se výroby ujal Zbigniew Kozlowski, truhlářský mistr, který své první zkušenosti v oboru získal od svého otce, který byl také truhlářem. Značka ERKADO je tak opřena o pevné a kvalifikované základy.

Vzhledem k vysoké poptávce po dřevěných dveřích a oknech firma pružně reaguje a svou truhlářskou výrobu rozšiřuje. Neustále se vzdělává v možnostech inovace a může tak rozšiřovat své portfolio produktů.

Nyní je ERKADO jednou z největších polských společností, které se zabývají výrobou dveří. Díky 35leté praxi může svým zákazníkům nabídnout kvalitní produkty a profesionální servis

Kvalita především

Pozornost je v ERKADU soustředěna především na design dveří, jejich kvalitu, cenu a poměr mezi těmito faktory. Protože firma dokáže měsíčně vyrobit přes 30 000 ks dveří, které dodává po celé Evropě včetně České republiky, může svým klientům zaručit velmi příznivé ceny
 
Mezi dveřmi ERKADO si můžete vybírat od standardního zpracování až po ryze moderní design. Na škále různého provedení zejména vynikají řady STANDARD se dveřmi v základním provedení a řady STILE a TWIN, které reflektují ty nejnovější moderní trendy. Dveře jsou vyráběny z pečlivě vybíraných materiálů. Nemusíte ustupovat svým představám, protože nabídka dveří ERKADO je opravdu široká v sortimentu modelů, barev i materiálů (dřevo, kov, sklo a jejich kombinace).
 
Protože ERKADO nabízí zákazníkům kompletní sortiment, můžete si pořídit i obložkové zárubně, posuvné dveře do pouzdra nebo na stěnu a dokonce i dveře celoskleněné. 
 

Výhodné akce pro zákazníky

Pro své zákazníky ERKADO neustále připravuje zajímavé akce, při kterých lze nakoupit za výhodné ceny. Jestliže plánujete kompletní výměnu dveří ve vašem bytě, zpozorněte. Až do konce června můžete totiž v Erkadu využít akce 4+1 na dveře MAGNOLIE ve všech odstínech.
Potřebujete ještě více informací? Prohlédněte si katalog ERKADO.
20.04.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • Yale

    Firma Yale vyrábí klíče, zámky a bezpečnostní systémy a dodává je milionům lidí do více než 125 zemí celého světa. Jako jedna z nejstarších mezinárodních značek patří Yale mezi nejznámější a nejrespektovanější jména mezi výrobci zámků. V její historii najdete zásadní novace pro celý průmysl. Představuje kvalitu, design, spolehlivost, důvěru a co je nejdůležitější – bezpečnost. Cílem společnosti Yale je dát zákazníkům pocit bezpečí, aby si mohli plně užívat života bez starostí a mít volnost výběru.

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444