Potěšení pro oči

Lákavé expozice letošního Mobitexu, jehož pořadatelé věnovali velkou pozornost především prezentaci kvalitního designu jsme se pokusili přiblížit prostřednictvím fotogalerie.

Veletrh bydlení Mobitex, který dnes poprvé přivítá návštěvníky z řad široké veřejnosti, je tentokrát zaměřen zejména na nábytek, bytový textil, dekorace a svítidla, letos poprvé se zde objevuje také téma umění zahrady, které najdete v pavilonu E.

Mimořádně velkoryse jsou pojaty expozice v pavilonech A1 a A2, kde se prezentuje špičkový design. Vedle jedinečných návrhů zahraničního hosta veletrhu Thibaulta Desombre je zde k vidění např. projekt "bydlení očima dítětě", což jsou čtyři originální verze dětského pokoje. Značné pozornosti se těší také práce studentů, kteří pro projekt Designstory vytvořili zejména nábytek a hračky pro děti, ale také svítidla a užitkové předměty. Moderní technologie ve spojení s moderním designem je prezentována v části Technologie & Design, jejíž expozice tvoří další atraktivní podívanou.

27.03.2008 | redakce Bydlení.cz
  • Veletrhy Brno a.s.

    Společnost Veletrhy Brno má výsostné postavení na českém výstavním trhu i vedoucí postavení v ekonomickém regionu střední Evropy.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444