Posuvné zastřešení terasy kvalitně, na míru a bez problémů

Máte u domu terasu, kterou byste chtěli obývat po celý rok, a ne jen za příznivého počasí? Možná jste již přemýšleli o posuvném zastřešení, které v chladnějších měsících plně uzavřete a ochráníte s ním terasu před větrem, sněhem i nízkými teplotami. Jak ale vybrat to pravé, které by perfektně sedělo k domu i terase, sloužilo bez problémů desítky let a bylo zároveň i bezpečné?

Jak vybrat to pravé zastřešení?

Na trhu je na výběr nespočet zastřešení teras různých velikostí a tvarů. Problém je, že každá terasa je jiná a není jednoduché sehnat zastřešení, které má přesně stejné rozměry jako vaše terasa. Dalším úskalím mohou být nerovnosti domu – již jen rozdíl několika milimetrů ve sklonu zdi nebo podlahy, který není možné pouhým okem postřehnout, může způsobit, že zastřešení nebude doléhat, bude do něj téct dešťová voda a unikat z něj teplo. Dodatečný servis potřebný k úpravě zastřešení a domu vás tak bude stát další čas i peníze. Sériově vyráběná zastřešení, která si zákazníci musí sami smontovat, tak často přidělávají starosti i velmi šikovným kutilům. Kvalitně a bezpečně nainstalované zastřešení vyžaduje přesné zaměření, přizpůsobení nepravidelnostem zdi i terasy, bezpečné přichycení kolejnic skrze zateplení fasády a dokonalé utěsnění proti pronikání dešťové vody. Neriskujte dodatečné náklady ani své zdraví a svěřte montáž zastřešení odborníkům. 
Pokud si chcete ušetřit starosti s nevhodným zastřešením, obraťte se na výrobce, který svá zastřešení vyrábí na míru po důkladném zaměření a konzultaci se zákazníkem a postará se o odbornou instalaci. Podobnou službu nabízí tradiční český výrobce zastřešení teras a bazénů, společnost ALUKOV a.s. Zástupce společnosti přijede zdarma až k vám a přímo na místě s ním budete moci probrat vaši představu o ideální zastřešené terase. Po zaměření vám ALUKOV vyrobí na míru jeden z několika typů zastřešení terasy CORSO, které vaší terase padne jako ulité. Poté vám montéři, kteří mají zkušenosti se stovkami instalací, včetně těch velmi atypických, zastřešení dovezou a profesionálně nainstalují nejen kvůli vašemu pohodlí, ale především kvůli bezpečnosti, aby celá konstrukce stála přesně a pevně. Součástí dodávky je i následný poprodejní servis a až 15letá záruka na materiály. 

bydlinek Tip na využití zastřešené terasy
Oslavte se svým partnerem nebo partnerkou životní jubileum na terase. Zatáhněte zabudované stínění, aby vás nikdo nerušil a užívejte si chvíle o samotě s dobrou večeří a sklenicí vína. Luxus nejdražších restaurací tak máte na dosah ruky.

Kvalita vždy na prvním místě

Samotné zastřešení CORSO se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a použitých materiálů, dlouhou životností, mnoha technologickými patenty a nadčasovým designem. Nerušený panoramatický výhled zajišťují bezpečnostní celoskleněné výplně, které byly díky technologickým inovacím zbaveny nadbytečných sloupků při zachování potřebné pevnosti posuvných segmentů pro dokonalé spojení terasy se zahradou. Střechu i stěny opatřené UV filtrem lze zakrýt zabudovaným stíněním, které prostor pod zastřešením ukryje před nepříjemným slunečním svitem, nebo moskytiérou, která vás ochrání před dotěrným hmyzem. I přes bytelnost celého systému klouzají jednotlivé části zastřešení po pochozích kolejnicích až překvapivě hladce a zvládne je otevřít i malé dítě. Nechtěnému odsunutí části zastřešení například vlivem silného větru snadno zabráníte pomocí zamykání všech částí zastřešení v úrovni pasu patentovaným systémem EASY UP, díky kterému se nemusíte ohýbat pro zabezpečení jednotlivých segmentů až k zemi. Zastřešení tak pohodlně zajistíte i proti nezvaným návštěvníkům. 

 

Vybírejte pečlivě

Finálnímu výběru výrobku a dodavatele zastřešení by měla předcházet prohlídka a vyzkoušení produktu, protože se jedná o nemalou investici. Přijďte si ověřit kvalitu zastřešení CORSO na akci Den otevřených dveří ALUKOV, která se koná 9. dubna 2016 v showroomech zastřešení v Praze v Karlíně a v Orli u Chrudimi. V tento den pro vás ALUKOV připravil speciální zvýhodněnou nabídku - montáž terasového zastřešení CORSO ZDARMA. Přesvědčte se o špičkové řemeslné výrobě zastřešení, lehkosti posuvu a dalších technických vylepšeních. 
07.04.2016 | PR
  • ALUKOV a.s.

    Alukov a.s. vyrábí zastřešení bazénů, vířivých van a zastřešení teras CORSO. Je ryze českou firmou a zastřešení vyrábí od roku 1995. V roce 2005 byla společnost Alukov spoluzakladatelem Evropského hospodářského zájmového sdružení IPC Team, který pomáhá výměně zkušeností na mezinárodní úrovni. Celkem má Alukov svá zastoupení v téměř 40 zemích světa.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444